Sla je slag: populaire app Tasker in de aanbieding

Sla je slag: populaire app Tasker in de aanbieding

Tasker helpt

Tasker kan veel, heel veel. Soms misschien zelfs iets teveel voor sommigen. Maar ben je op zoek naar een app die praktisch alle functies en mogelijkheden van je toestel aan elkaar kan koppelen? Dan is de Takser de app voor jou.

Denk hierbij onder andere aan zaken als: WiFi uitschakelen als je thuis vertrekt, of misschien wel je moeder sms'en als je smartphone-accu onder de 5 procent uit komt. Maar ook zaken als automatisch legen van je cache of het toestaan van auto-rotatie bij het openen van bepaalde apps. De mogelijkheden met Tasker zijn eindeloos.

De app is nu in de aanbieding in de Play Store. Waar je normaal 2,99 euro betaald voor deze bijzonder uitgebreide app, kun je hem nu downloaden voor 0,99 euro. Op deze manier bespaar je toch weer bijna een biertje bij het aanschaffen van een app.

Tasker krijgt nieuwe looks

Tasker stond lang niet altijd bekend om zijn briljante looks, maar daar gaat snel verandering in komen. Op dit moment wordt Tasker uitgebreid getest met een nieuwe uiterlijk en de bèta-app is inmiddels al beschikbaar.

Het kan voor sommigen tijd kosten om alle mogelijkheden van Tasker onder de knie te krijgen. Mocht Tasker te moeilijk zijn, dan kan er uitgeweken worden naar apps als IFTTT, AutomateIt, Stringify of Triggi.

Gebruik jij een automatiserings-app voor Android? Zo ja, wat heb je allemaal ingesteld om het leven makkelijker te maken? Deel je ervaringen en ideeën in de comments en wie weet kun je er anderen mee helpen!

Tasker
De applicatie Tasker stelt je in staat om je telefoon opdrachten te geven in bepaalde situaties zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. De mogelijkheden zijn bijn ..

Meer info

Lees meer over:
Tools

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties