Talon for Twitter (Classic) bereikt token-limiet, verwijderd uit Play Store

Talon for Twitter (Classic) bereikt token-limiet, verwijderd uit Play Store

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Token

Twitter heeft nog niet zolang geleden de teugels aangehaald. Applicaties die gebruik maken van de Twitter API mogen nog maar 100.000 tokens uitgeven, dit aantal kan overigens verschillen per app. Een token staat gelijk aan een gebruiker en is een soort code waarmee er verbonden kan worden met Twitter via de applicatie waarvoor deze is uitgegeven.

Gisteren heeft Talon de token-limiet van waarschijnlijk 100.000 gebruikers bereikt waarna er geen nieuwe gebruikers meer toegevoegd kunnen worden aan de app. Om problemen te voorkomen heeft de ontwikkelaar Luke Klinker direct de applicatie uit de Google Play Store gehaald. Wanneer je de app gekocht hebt kun je hem gewoon blijven gebruiken en Klinker zal de app ook blijven ontwikkelen naar Android 5.0.

Talon for Twitter

Plus

Gisteren schreven we al over een nieuwe applicatie van Luke Klinker, Talon Plus. Nu we weten wat er met de 'gewone' versie van Talon is gebeurd snappen we deze nieuwe versie des te beter. Omdat Talon Plus als nieuwe applicatie in de markt is gezet kan deze applicatie weer op 0 beginnen met het uitdelen van tokens. Volgens sommigen een 'verkeerde' manier van geld verdienen maar een ontwikkelaar moet ook eten en het ontwikkelen van een app zoals Talon kost veel tijd en heel veel geld. Overigens zal Luke Klinker Talon for Twitter (Classic) ter beschikking stellen aan andere ontwikkelaars, zoals hij eerder beloofd heeft.

Beschikbaarheid

Vanuit het standpunt van de ontwikkelaar een zeer begrijpelijke keuze, en goed beschouwd zijn er voor niemand nadelige gevolgen. Wanneer je de klassieke versie van Talon gebruikt blijf je de updates ontvangen via de Play Store. Wil je volledig en snel gebruik maken van de voordelen van Android 5.0 dan koop je Talon Plus, tenminste als je € 3,13 kunt missen en Android 5.0 draait.

Bron: Google+ Luke Klinker / tip Martin

Talon for Twitter (Classic)

Talon for Twitter (Classic)

Talon for Twitter is een heldhaftige poging om wederom een nieuwe app neer te zetten. Wanneer je van settings houdt dan ben je met Talon aan het goede adres. Thema's ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk