Sync for Reddit-update brengt scala aan nieuwe mogelijkheden

Sync for Reddit-update brengt scala aan nieuwe mogelijkheden

Sync for Reddit

Reddit is hét platform om over elk onderwerp dat er maar bestaat te converseren. Of het nu gaat om Max Verstappen of onze Kiki, nieuwe Android-apps of Donald Trump en zijn greep naar de wereldmacht. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden op het platform en om dat allemaal in de smiezen te houden zijn er verschillende applicaties te vinden in de Play Store.

Terwijl er al een hele bunch van deze apps te vinden zijn in de winkel van Google werd de officiële app pas in april van dit jaar gereleased, maar heel positief waren de eerste ervaringen daar niet mee. Gebrek aan mogelijkheden werden bijvoorbeeld genoemd en ook zou het mosterd na de maaltijd zijn. In een artikel met enkele alternatieven voor de officiële app noemden we Sync for Reddit ook al en daar is nu een grote update voor uitgebracht.

Update

De update die nu uitrolt brengt de app naar versienummer 11.3 en voegt een hele lijst van nieuwe functies toe. Zo zijn er animaties en overgangen met een Material Design toegevoegd, kun je previews van links bekijken, zodat je weet waar je naartoe wordt geleidt en zijn de afbeeldingen nu in de volledige hoogte te zien.

Er is een quick toggle om de nachtmodus in te schakelen en er wordt gebruikgemaakt van de custom tabs voor de Chrome-browser, je kunt inzoomen op GIF-afbeeldingen en er is een nieuwe image viewer in de app opgenomen. Wiki-support is in de app te vinden, de Android M-permissies zijn alvast toegevoegd, je hebt meer controle over het afspelen van GIF'jes en nog veel meer.

Beschikbaarheid

Sync for Reddit is gratis te downloaden via onderstaande knop, maar Android 4.1 of hoger is wel een vereiste.

Sync for reddit
Reddit is hét platform om over elk onderwerp dat er maar bestaat te converseren. Of het nu gaat om Max Verstappen, nieuwe Android-apps of Donald Trump. Je kunt het ..

Meer info

Lees meer over:
Nieuws en tijdschriften

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties