Creatief met foto-thema's in SwiftKey Beta [nu ook in reguliere versie beschikbaar]

Creatief met foto-thema's in SwiftKey Beta [nu ook in reguliere versie beschikbaar]

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Foto-thema's in SwiftKey Beta

SwiftKey staat bekend om de vele thema's die het bevat. Met deze thema's kun je het on-screen toetsenbord van een geheel ander uiterlijk voorzien. Regelmatig komen er nieuwe thema's bij, zoals de drie nieuwe 'default' thema's begin deze maand. De nieuwste update voor de bèta van SwiftKey komt nu met foto-thema's.

Wanneer je op het menu met de drie streepjes in SwiftKey klikt, kom je in SwiftKey Hub terecht waar je allerlei mogelijkheden waaronder thema's en het klembord tegenkomt. Het onderdeel thema's heeft nu, naast alle thema's en jouw thema's, een extra categorie gekregen, 'aangepast'. Hier kun je nu zelf een thema maken op basis van een foto.

Hoe werkt het?

Selecteer hier een foto die op je telefoon staat en vervolgens wordt deze als achtergrond van het toetsenbord gebruikt. Daarna kun je het toetsenbord verschuiven op de foto en transparantie instellen. Kies nu of je randen om de toetsen wilt zien of niet en je bent klaar.

Op deze manier kun je oneindig veel thema's maken met een foto van bijvoorbeeld je kind, je auto, een mooi strand of balkon als achtergrond. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat het toetsenbord nog persoonlijker gemaakt kan worden, en dat maakt SwiftKey alweer een stukje beter.

SwiftKey Beta downloaden

SwiftKey heeft naast een bètaversie van de Android-app, ook een reguliere versie in de Play Store staan. Hoogstwaarschijnlijk zullen de foto-thema's ook naar deze variant komen, maar voor nu zijn ze alleen beschikbaar in de bètaversie. Zowel de reguliere als de bètaversie kun je installeren door op een van onderstaande knop te drukken.

Update 10-11: De foto-thema's zijn nu ook in de reguliere versie van SwiftKey te vinden. Daarnaast zijn er 12 thema's te vinden die zijn gemaakt in samen werking met een National Geographic -fotograaf.

Microsoft SwiftKey Beta

Microsoft SwiftKey Beta

SwiftKey bèta voor Android test nieuwe functies voor deze gratis toetsenbordvervanger voor Android. Wil je altijd de laatste nieuwe mogelijkheden en looks voo ..
Microsoft SwiftKey Keyboard

Microsoft SwiftKey Keyboard

SwiftKey is de applicatie die je huidige toetsenbord vervangt voor Android. Hij leert van je type-gedrag en kan zo de woorden voorspellen die je wilt gebruiken. Er i ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk