'WhatsApp-berichten intrekken binnenkort mogelijk'

'WhatsApp-berichten intrekken binnenkort mogelijk'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Verkeerde persoon

We sturen allemaal wel eens per ongeluk een bericht naar de verkeerde persoon. Dit kan een ongemakkelijke situatie maar ook een flinke ruzie of erger opleveren. En wat dacht je van een pikante foto die je per abuis naar al je collega's in een WhatsApp-groep stuurt...

Veel apps zijn hier al op ingesprongen met de mogelijkheid om verstuurde berichten in te trekken of te verwijderen of zelfs aan te passen. Bij Telegram en Allo kun je berichten verwijderen. Apps als Slack en Skype Mingo laten je naast berichten verwijderen ze ook achteraf aanpassen.

Vertaling

WhatsApp is nog niet zover helaas. Maar vrijwilligers die voor de iPhone-variant van WhatsApp vertaalwerkzaamheden uitvoeren moesten twee zinsneden corrigeren: 'Revoke message' en 'Sender revoked the message'. Het is wel duidelijk wat dit betekent voor een toekomstige update van WhatsApp.

Revoke Message WhatsAppWhatsApp en berichten intrekken

Het feit dat de iPhone-versie deze teksten bevat, duidt erop dat de optie om berichten in te trekken eerst naar iPhonegebruikers komt en daarna pas naar Androidgebruikers. Maar niets is zeker, alleen het afwachten. We hopen dat het niet al te lang gaat duren want deze functie is voor iedereen een uitkomst.

Bron: Tweakers

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk