Storing Facebook: problemen met Messenger, Instagram en WhatsApp [poll]

Storing Facebook: problemen met Messenger, Instagram en WhatsApp [poll]

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Facebook-diensten in heel Europa worden sinds vanmorgen geteisterd door een storing. Hierdoor hebben gebruikers van Facebook, Facebook Messenger, Instagram en WhatsApp onder andere problemen met het plaatsen van berichten.

Storing bij Facebook

Er worden foutmeldingen gerapporteerd bij het plaatsen van berichten, maar ook apps die meteen crashen bij het opstarten. De storing lijkt gebruikers in het Verenigd Koninkrijk en het grootste deel van het vasteland van Europa te treffen. Er zijn ook vergelijkbare problemen gemeld in het Midden-Oosten, India, sommige delen van Zuidoost-Azië en Australië. In Nederland lijken de problemen met WhatsApp mee te vallen. Het verzenden van berichten via Facebook Messenger en Instagram lijkt wel voor meer problemen te zorgen.

Volgens Allestoringen.nl zijn de eerste meldingen van problemen rond 10.00 uur binnengekomen en momenteel is er een piek te zien voor alle apps van Facebook. De status-pagina van Facebook Workplace bevestigt dat de storing ook zakelijke klanten treft. Een Facebook-woordvoerder meldt het volgende tegenover Reuters: “We werken eraan om de zaken zo snel mogelijk weer goed te laten werken.”

Heb jij last van de storing? Laat het weten in de poll hieronder.

Heb jij last van deze storing met Facebook-diensten?

Facebook

Facebook

Facebook is een Amerikaanse online sociale-mediadienst dat onderdeel is van Meta. Facebook voor Android geeft je bijna alle desktop-mogelijkheden op je smartpho ..
Messenger: gratis sms'en en videobellen

Messenger: gratis sms'en en videobellen

Facebook Messenger is de, zoals de naam al doet vermoeden, een messengerapplicatie van Facebook die het mogelijk maakt berichten naar andere gebruikers te versturen. ..
WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..
Instagram

Instagram

Instagram is een gratis, leuke en eenvoudige manier om prachtige foto's op je Androidtoestel te maken en te delen. Kies uit een van de verschillende, prachtige ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk