Storing bij Rabobank-app: inloggen niet meer mogelijk

Storing bij Rabobank-app: inloggen niet meer mogelijk

Op dit moment kampt de app van Rabobank met technische problemen. Dat heeft de bank zelf bekend gemaakt op Twitter. Het is niet langer mogelijk om in te loggen, en via de app kan je dus een tijdlang niets doen. Er wordt achter de schermen aan een oplossing gewerkt.

Rabobank-storing

Vandaag zijn omstreeks 11:00 uur de eerste problemen begonnen met de app van Rabobank. Dat blijkt uit informatie van de website Allestoringen.nl. Gebruikers gaven alleen dat de problemen in de eerste plaats met inloggen te maken hebben, waardoor je ook tot de andere functies geen toegang meer krijgt. Het is nog wel mogelijk om te bankieren op de website van de bank.

Rabobank heeft intussen zelf op Twitter aangegeven dat er inderdaad problemen zijn met inloggen op de app. Verder krijgen we niet meer informatie, alleen dat er aan een oplossing wordt gewerkt. Je kan het lezen in onderstaande tweet.

Heb jij last van deze storing?

Poll

Heb jij last van deze storing in de Rabobank-app?

Ben jij een klant van Rabobank en loop je ook tegen deze inlogproblemen aan? Misschien ka jij al wel toegang krijgen tot de app? Laat je stem achter in de poll en vertel het in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over storingen? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Rabobank
Inzicht in je bij- en afschrijvingen, geld overmaken zonder Rabo Scanner, geld terugvragen na een etentje en gemakkelijk contact opnemen via chat, bellen en e-mail. ..

Meer info

Lees meer over:
Financiën Rabobank

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties