Stocard laat je nu vliegtickets en concertkaartjes bewaren

Stocard laat je nu vliegtickets en concertkaartjes bewaren

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Stocard

Stocard is een erg handige app die erop gebrand is om het leven van zijn gebruik eenvoudiger te maken. Elke winkel heeft wel zijn eigen klantenkaart en als je die allemaal met je zou meedragen, dan zou het een flinke klus zijn. In tijden van contactloos betalen en minder betalen met contant geld is het normaal dat ook je smartphone steeds meer een centrale rol speelt, vermits je hem hoe dan ook altijd op zak hebt.

Stocard speelt volledig in op die trend en laat daarom via een eenvoudig principe al je klantenkaarten digitaliseren. De app kan een barcode generen op basis van de gegevens op je kaart. Op die manier kan je met je telefoon te allen tijde je gegevens opvragen wanneer je ze nodig hebt.

kaarten

Vliegtickets, huurauto's en hotels

De technologie die ervoor gebruikt wordt om klantenkaarten te digitaliseren, kan je net zo goed inzetten bij andere tickets met barcode. Stocard breidt daarom de functionaliteiten van zijn app uit en laat je nu ook onder andere vliegtickets bewaren in versie 7.10.2.

Als je een nieuwe kaart toevoegt door op het 'plus-icoontje' te tikken kan je rechtsboven op het icoon met de wereldbol tikken om van regio te veranderen en vervolgens kies je Hotels & Airlines. Je krijgt nu een bijgewerkte lijst te zien met onder ander luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurfirma's en hotels. Stocard wil daarnaast ook voor concertkaarten de mogelijkheid bieden om je toegangsbewijs handig op zak te nemen.

Steeds meer zijn papieren kaartjes een onhandigheid geworden en gaan mensen op zoek naar digitale oplossingen. We kijken er dan ook naar uit om nog veel meer klantenkaarten en ook toegangsbewijzen in de app te kunnen bewaren. Gebruik jij Stocard of een alternatief? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Stocard - Klantenkaarten App

Stocard - Klantenkaarten App

Ben je het moe om al die plastic klantenkaarten bij te houden? Dan kan Stocard je nieuwe beste vriend worden. Met Stocard sla je al je klantenkaarten op in een s ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk