Stocard slaat nu ook je vaccinatiebewijs voor je op, zo werkt het

Stocard slaat nu ook je vaccinatiebewijs voor je op, zo werkt het

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Stocard, de app die fungeert als je digitale portemonnee, kan nu ook veilig een bewijs van je vaccinatie bewaren. Op deze manier kan je ook Stocard gebruiken als bijvoorbeeld toegangsbewijs voor evenementen. Wij leggen uit hoe je je vaccinatiebewijs aan Stocard toevoegt.

Wat is Stocard?

Stocard is een app die erg behulpzaam kan zijn in het dagelijks leven. Het is een klantenkaarten-app die al je plastic klantenpasjes voor je digitaliseert. Een veel te dikke portemonnee is met deze app verleden tijd want je kunt alle pasjes eenvoudig aan Stocard toevoegen en dan ergens achter in een lade bewaren.

Gerelateerde artikelen

Stocard kan ook je concertkaartjes en vliegtickets bewaren. Bij het boarden hoef je dan geen papieren instapkaart meer bij je te hebben. Je legt eenvoudig je smartphone met de boarding pass onder de scanner. Sinds eind vorig jaar kan je met ‘Stocard Pay’ tegelijk contactloos betalen met je telefoon en ook korting krijgen door kortingsbonnen en klantenkaarten in de app. Stocard heeft inmiddels meer 60 miljoen gebruikers wereldwijd en zes kantoren, waarvan eentje in Rotterdam.

Startscherm van Stocard

Startscherm van Stocard

Je vaccinatiepas toevoegen aan Stocard

Vanaf nu is het ook mogelijk een bewijs van vaccinatie toe te voegen aan de app. Zo kan je met Stocard toegang te krijgen tot bepaalde locaties of activiteiten in Nederland. Ook kun je met behulp van de app reizen naar andere landen. Na het toevoegen kan je de CoronaCheck-app verwijderen. Je kan ook de QR-code via de CoronaCheck-website aanmaken en met Stocard inscannen. Het toevoegen van je vaccinatiebewijs werkt net als het toevoegen van een klantenkaart:

  1. Open Stocard en tik op de + Kaart toevoegen
  2. Zoek naar EU COVID-19 Vaccinatiebewijs en tik erop
  3. Scan de QR-code van de CoronaCheck-app of de CoronaCheck-website
  4. Klaar!  

Stocard downloaden

Wil je Stocard ook eens proberen? De app is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken.

Stocard - Klantenkaarten App

Stocard - Klantenkaarten App

Ben je het moe om al die plastic klantenkaarten bij te houden? Dan kan Stocard je nieuwe beste vriend worden. Met Stocard sla je al je klantenkaarten op in een s ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk