Stocard introduceert synchronisatie klantenpasjes via nieuw accountsysteem

Stocard introduceert synchronisatie klantenpasjes via nieuw accountsysteem

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Stocard

Stocard is een zeer populaire digitale klantenkaart-app. Met deze app heb je te allen tijde al je plastic klantenpasjes bij je aangezien de app deze voor je digitaliseert. Het plastic kun je dan ver weg in een lade verstoppen. Daarnaast kan Stocard boarding passes (instapkaarten) importeren. De app is nu aan de beurt voor een update in de Play Store en deze zorgt ervoor dat al je gedigitaliseerde pasjes automatisch kunt synchroniseren door in te loggen met een Stocard-account.

Om dit te realiseren is er een nieuw accountsysteem gemaakt. Heb je de app nog niet geïnstalleerd, dan zul je je eerst moeten registreren. Ben je al Stocard-fan? Dan krijg je onderstaande melding te zien.

Screenshot van Stocard

De mensen achter Stocard geven aan dat de app vanwege het Stocard-account nu nog betrouwbaarder is geworden. Daarnaast hebben ze de oude back-up-functie door het nieuwe accountsysteem vervangen. Installeer je Stocard nu op een nieuwe telefoon? Dan zullen door het inloggen alle klantenpasjes automatisch teruggezet worden. Naast het nieuwe accountsysteem is er ook aan de snelheid, stabiliteit en prestaties van de app gesleuteld.

Stocard downloaden

Via onderstaande knop kun je Stocard downloaden of bijwerken.

Stocard - Klantenkaarten App

Stocard - Klantenkaarten App

Ben je het moe om al die plastic klantenkaarten bij te houden? Dan kan Stocard je nieuwe beste vriend worden. Met Stocard sla je al je klantenkaarten op in een s ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk