Stiekem een WhatsApp groep verlaten? Het kan binnenkort!

Stiekem een WhatsApp groep verlaten? Het kan binnenkort!

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

WhatsApp werkt aan veel nieuwe functies voor zijn chatapp en de volgende waar nu een screenshot van opgedoken is, zal voor velen erg welkom zijn.

Kan je een WhatsApp groep verlaten zonder melding?

Wil je uit een WhatsApp-groep stappen? Dan krijgt iedereen in die groep daar een melding van. Mogelijk met als gevolg dat sommigen zich aangevallen of beledigd voelen. Stilletjes de groep verlaten is dus niet mogelijk. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in, en kan je die buurtapp alsnog verlaten, zonder de buren op de kast te jagen.

Stiekem een WhatsApp groep verlaten? Het kan binnenkort!

Hoe dat werkt zie je in de screenshot hieronder. Als je straks een WhatsApp-groep verlaat, krijgen andere mensen daar geen melding van in de groep. Alleen groepsbeheerders kunnen zien wie de groep verlaat. Het bericht dat je nu nog ziet (zie screenshot hierboven) zal straks alleen zichtbaar zijn voor groepsbeheerders. Groepsbeheerders moeten namelijk altijd op de hoogte worden gehouden van wat er in hun groepen gebeurt, dus voor hen is het nodig om te laten zien wie een groep heeft verlaten.

Gerelateerde artikelen

De functie voor WhatsApp-groepen is helaas nog niet beschikbaar. Het is niet bekend wanneer WhatsApp ze gaat uitrollen naar de bèta- en de stabiele versie van de chatapp. Als jij de mogelijkheid in WhatsApp ziet, horen en zien we dat graag via dit e-mailadres.

Ondertussen wachten we ook op de nieuwe Community's. Die lijken erg op de huidige WhatsApp-groepen, maar toch zijn de Community's anders. Je leest er alles over in dit artikel. Wist je dat je al wel stiekem en ongemerkt WhatsApp-berichten kunt lezen? Meer daarover lees je hier.

Zo ziet de functie er straks waarschijnlijk uit

Zo ziet de functie er straks waarschijnlijk uit

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

WhatsApp-tips

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik. Hieronder vind je alvast de meest gelezen WhatsApp-tips op Androidworld.

De populairste WhatsApp-tips

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk