Stand up zorgt voor de nodige beweging

Stand up zorgt voor de nodige beweging

Nick Nijland

door Nick Nijland

Laatst geüpdatet

Sta op en loop

Mensen met een kantoorbaan kunnen soms de hele dag achter hun bureau zitten maar dit is niet heel gezond. Soms moet je even de benen strekken en Stand Up helpt je daar een handje bij. De app geeft om een bepaald aantal minuten aan wanneer het tijd is om stukje te lopen. Jij kiest zelf om de hoeveel minuten je op moet staan en hoelang het duurt voordat je weer mag zitten.

Op het hoofdscherm staat een simpele timer die aftelt tot het moment dat het tijd is om op te staan. Het rode puntje geeft aan wanneer je moet gaan zitten, het grijze puntje loopt de cirkel rond en werkt als een indicatie voor hoelang je iets moet doen en het blauwe puntje geeft aan wanneer het tijd is om te staan.

Je kunt dus zelf in stellen hoe lang je "working time" en "standing time" zijn, maar je kunt ook bepalen of je telefoon trilt of geluid maakt en hoelang hij dan af gaat wanneer het tijd is voor de volgende actie. Als je de juiste instellingen hebt gevonden moet je niet vergeten rechts bovenin op opslaan te drukken.

Beschikbaarheid

Je kunt de app gratis downloaden via de button hieronder, mits je Androidversie 4.1 of hoger hebt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk