Spotify Premium Duo: nieuw abonnement voor stelletjes

Spotify Premium Duo: nieuw abonnement voor stelletjes

Spotify Premium Duo

Spotify Premium Duo is een nieuw abonnement van Spotify dat sinds vandaag beschikbaar is voor 12,99 euro per maand. Het abonnement is bestemd voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen.

Met Spotify Premium Duo kun je beide reclamevrij, on-demand muziek luisteren. Daarnaast heb je net als Premium-abonnees onbeperkt toegang tot een catalogus van meer dan 50 miljoen liedjes en een miljoen podcasts.

Spotify Premium Duo-abonnees krijgen daarnaast ook toegang tot unieke extra’s zoals de Duo Mix. Dat is​ een op maat gemaakte, up-to-date playlist. Deze playlist bestaat uit muziek die beide gebruikers leuk vinden en samen kunnen ontdekken.

Wat kost Spotify Premium Duo?

Beide gebruikers krijgen met Spotify Premium Duo ieder een eigen Premium-account. Een Premium-account kost per persoon 9,99 euro per maand. Voor twee personen in één huishouden is dat 19,98 euro in de maand. Schaf je Spotify Premium Duo voor 12,99 euro per maand aan, dan bespaar je 6,99 euro.

Aanmelden!

Om een Spotify Premium Duo-abonnement af te sluiten, ga je naar deze site. Om in aanmerking te komen voor Spotify Premium Duo, moeten beide gebruikers moeten op hetzelfde adres wonen.

Heb je nog nooit een Premium-abonnement gehad? Dan kom je in aanmerking voor een maand gratis Premium Duo. Degenen die al een Premium-abonnement hebben, kunnen eenvoudig overstappen op Premium Duo. Hiervoor pas je je abonnement aan op je account-pagina.

Spotify biedt ook abonnementen voor gezinnen en studenten aan. Spotify Family kost 14,99 per maand en komt met 6 Premium-accounts voor gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Premium Student is bestemd voor studenten die zijn ingeschreven aan een erkende hogeschool of universiteit. Zij krijgen 50% korting op een Premium-abonnement.

Spotify Premium Duo

Spotify - Muziek en podcasts
Kan je Spotify gratis gebruiken? Spotify is een populaire muziekapp in Nederland die momenteel wereldwijd 159 miljoen gebruikers heeft waarvan 71 ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties