Spotify brengt functie terug die het 2 jaar geleden plotseling verwijderde

Spotify brengt functie terug die het 2 jaar geleden plotseling verwijderde

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Soms worden er stiekem functies uit apps gehaald, waar gebruikers op zijn zachts gezegd niet van gediend zijn. Dat is ook het geval bij de functie in Spotify die nu weer in de app terug is.

Spotify gesture is terug

Zo'n 2700 stemmen zijn er op de Spotify-community binnengekomen over de gesture die de muziekstreamingdienst in 2018 uit de app verwijderde. Het gaat om de veegbeweging naar beneden in afspeellijsten die de zoekbalk tevoorschijn toverde. Spotify heeft blijkbaar toch spijt van zijn beslissing en draait deze dan ook weer terug. Wat de reden ook is, we kunnen nu dus eindelijk weer naar beneden vegen tijdens het bladeren door afspeellijsten om de sorteermethode te wijzigen of om een bepaalde track of artiest te vinden. Je hoeft dus niet meer diep in het menu te duiken om hetzelfde resultaat te bereiken.

via GIPHY

Android Police kwam erachter dat Spotify de gesture weer in de app gezet heeft en maakte er een mooi gifje van. De functie is live in versie 8.6.40.929 van de app maar het kan ook om een server-side-update gaan. Zie jij de gesture alweer in de app en gebruik je hem veel. Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Spotify - Muziek en podcasts

Spotify - Muziek en podcasts

Kan je Spotify gratis gebruiken? Spotify is een populaire muziekapp in Nederland die momenteel wereldwijd 159 miljoen gebruikers heeft waarvan 71 ..

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk