Speedtest.net voor Android update fixt bug met 4G-upload

Speedtest.net voor Android update fixt bug met 4G-upload

Speedtest.net

Speedtest.net is een autoriteit op het gebied van snelheidstests. Deze test wordt veelvuldig gebruikt om de snelheid van het internet te meten, of het nu via WiFi of 3G/4G is. We willen allemaal weten hoe snel onze verbinding is en de Speedtest.net app voor Android is daar de tool voor. In de laatste update naar versie 3.1.1 zijn weer een aantal bugs gerepareerd, waaronder het meten van de uploadsnelheid op 4G. De problemen die hiermee ondervonden werden, zijn allemaal verholpen, dus testen maar!

Beschikbaarheid

Speedtest.net voor Android is gratis beschikbaar in de Play Store. Het is mogelijk de advertenties af te kopen voor € 0,75. De meest belangrijke vraag, hoe snel is jouw 3G/4G en WiFi-verbinding?

Speedtest door Ookla - Snelheidstest
Je Android-telefoon is zo snel als het netwerk waarmee hij verbinding maakt. Ontdek hoe snel internet overal ter wereld is met de gratis Speedtest Android-app en de ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties