Update fotobewerkingsapp Snapseed brengt donker thema

Update fotobewerkingsapp Snapseed brengt donker thema

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Donker thema

De app Snapseed is voorzien van een donker thema. Voor degene die hiervan houden is dat natuurlijk een uitkomst. Daarnaast is een donker thema uiteraard voordelig voor AMOLED-schermen aangezien dit stroom bespaart. Het donkere thema is overigens niet helemaal zwart, maar meer donkergrijs en komt erg rustig over. Handig voor als je in de avonduurtjes wat foto's wilt bewerken en wellicht een teken voor de komst van een donker thema naar andere Google-apps.

Snapseed - donker thema

Via de instellingen in de app rechtsboven kun je het donkere thema selecteren.

Snapseed is geruime tijd in de Play Store te vinden en kan gezien worden als één van de populairste mobiele fotobewerkingsapps. De app werd oorspronkelijk uitgebracht door Nik Software, een bedrijf dat bekend staat om de geavanceerde filters en plug-ins voor Adobe Photoshop. In 2012 werd Nik Software overgenomen door Google en de eerste Android-versie van Snapseed werd vervolgens in december 2012 uitgebracht. Google brengt op jaarbasis een aantal updates voor deze app uit. Zo zagen we vorig jaar double exposure, curves en een compleet nieuwe interface voorbijkomen.

Snapseed updaten

De nieuwste versie van Snapseed (versie 2.19) wordt momenteel door Google uitgerold. Zoals we dat gewend zijn van het bedrijf gebeurt dat stapsgewijs. Het kan daarom zijn dat je de update nog niet terugvindt in de Google Play Store. Je kunt eventueel het installatie-bestand ook zelf downloaden op APKMirror en de app handmatig installeren.

Via: Android Police

Snapseed

Snapseed

Snapseed is een Androidapplicatie die al meerdere malen is besproken op Androidworld. Snapseed geeft je een vrije hand in het gebruik van de aanwezige filt ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk