Snapseed-update: curves en verbeterde gezichtsdetectie

Snapseed-update: curves en verbeterde gezichtsdetectie

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Snapseed

Snapseed is een populaire foto-editor of fotobewerkingstool van Google waarmee je foto's kunt aanpassen, egaliseren, bijsnijden of voorzien van één van de vele (tekst) filters. Nu is er in versie 2.15 een optie bijgekomen, Curven of Curves. Deze optie toont een diagonale lijn in de foto waarmee het contrast, de helderheid en kleuren kunnen worden aangepast. Er zijn ook een aantal presets die geselecteerd kunnen worden. Deze geven een mooi voorbeeld van wat Curves precies met je foto kan doen.

In versie 2.15 heeft Google paar kleinere dingen aangepast. Zo is de Gezichtsfilter voorzien van de optie om nog uitvoeriger te zoeken naar gezichten, de teksttool is verbeterd en de korreltool in het zwart-witfilter is ook aangepakt. Al met al is deze update voor de meer gevorderde foto-editor een mooie toevoeging.

Snapseed is een foto-app die al tientallen miljoenen keren is gedownload en laat je foto's aanpassen door hier allerlei filters overheen te gooien, zodat je een foto kunt maken die er precies uitziet zoals jij het wilt. De app werd in 2012 overgenomen door Google. Er zijn inmiddels al heel wat verbeteringen in deze fotobewerkingstool verwerkt. In 2015 werd de app voorzien van een compleet nieuwe interface en extra effecten. Een jaar later kwam versie 2.3 waarin nieuwe effecten werden toegevoegd en de app zelf op een geheugenkaartje kon worden geïnstalleerd. Later dat jaar kwamen de tekstfilters en konden afbeeldingen ook geresized worden alvorens ze te delen.

Snapseed downloaden

Wil je Snapseed eens proberen? De app is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken. Versie 2.15 wordt gefaseerd uitgerold. Het kan zijn dat de update nog niet voor iedereen beschikbaar is.

Snapseed

Snapseed

Snapseed is een Androidapplicatie die al meerdere malen is besproken op Androidworld. Snapseed geeft je een vrije hand in het gebruik van de aanwezige filt ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk