'Snap werkt aan Stories Everywhere, Stories delen buiten de app'

'Snap werkt aan Stories Everywhere, Stories delen buiten de app'

Stories delen

In de poging om meer mensen te interesseren voor Snapchat, heeft men de app een nieuw ontwerp gegeven. De app is een stuk eenvoudiger en overzichtelijker geworden waardoor men hoopt dat er meer gebruikers bij zullen komen.

Maar dat is nog niet genoeg want de nieuwe gebruikers staan nog niet in de rij on Snapchat te gaan gebruiken. Daarvoor zijn grotere maatregelen nodig en de geruchten gaan dat dat ook gaat gebeuren. Men zegt dat Snapchat werkt aan een nieuwe feature waardoor het mogelijk is om de Snapchat Stories buiten de app om te delen. Op deze manier komen meer mensen in contact met Snapchat en zullen hopelijk het aantal gebruikers toenemen.

Deze functie zou 'Stories Everywhere' gaan heten en nog steeds in de eerste ontwikkelingsfase verkeren. Men zou ook nadenken over de mogelijkheid voor andere apps om toegang te krijgen tot de Snapchat Stories. Hier zou Snap dan geld voor kunnen vragen wat de omzet van het bedrijf zou moeten helpen.

Dag principes

Wat opvalt is dat Snapchat nu een aantal zaken toestaat die voorheen als heilig werden gezien. Men koesterde het feit dat Snapchat een enigszins moeilijk netwerk was dat niet zomaar te doorgronden was. Maar sinds de beursgang van het bedrijf moet Snap dit soort dingen laten varen er moeten meer gebruikers komen want meer gebruikers geeft meer omzet. Bovenstaande is nog niet bevestigd door Snap zelf maar een gerucht dus of en wanneer deze nieuwe functie zal komen is nog niet bekend.

Bron: AndroidAuthority

Snapchat
Met de chatdienst Snapchat stuur je foto's of video's met teksten naar vrienden of bekenden. Deze blijven dan maximaal 10 seconden op het scherm waarna ze verdwijnen ..

Meer info

Lees meer over:
Snapchat

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties