Snapchat lenzen werken nu ook bij je hond

Snapchat lenzen werken nu ook bij je hond

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Snapchat lenzen

Snapchat kwam op kerstavond met officiële ondersteuning van lenzen voor honden. Lenzen zijn objecten die nauwkeurig met je hoofd in interactie gaat. de software van Snapchat kan zo bijvoorbeeld een grappige hoed op je hoofd zetten terwijl je een selfie neemt. In oktober kwam het bedrijf al met ondersteuning van lenzen speciaal voor katten, en nu zijn ook handen aan de beurt.

De nieuwe lenzen bestaan onder andere uit een reeks brillen, een vlinder op de snuit, een watermeloenhoeden en een ronde pizzahoed - mijn persoonlijke favoriet. Het toepassen van de lenzen gebeurt precies hetzelfde als bij mensen. Je richt gewoon naar je hond, de software herkent het gezicht, en vervolgens kies je uit een reeks lenzen. Je kan vervolgens een foto maken en die delen of opslaan op je apparaat.

Drie screenshots van Snapchat lenzen toegepast op honden

Goudvislens

Gebruikers gingen al langer aan de slag met lenzen voor mensen bij hun huisdieren, maar het resultaat was vaak erg slecht, of de software herkende helemaal geen gezicht. Die problemen zijn nu verleden tijd met de officiële ondersteuning. Voorlopig zijn er slechts een handvol lenzen beschikbaar voor je dieren, maar Snapchat heeft aangekondigd dat meer lenzen binnenkort zullen volgen. Of daarna ook ondersteuning komt voor andere (huis)dieren - een goudvislens bijvoorbeeld - is nog niet bekend.

Bekijk hieronder de leuke video waarin de functie door het team van Snapchat werd aangekondigd. Kijk jij eruit om de gekke filters op je favoriete viervoeter los te laten? Was jij misschien eerder al in staat om lenzen toe te passen op je dieren? Zeg het ons in de reacties onderaan dit artikel.

Snapchat

Snapchat

Met de chatdienst Snapchat stuur je foto's of video's met teksten naar vrienden of bekenden. Deze blijven dan maximaal 10 seconden op het scherm waarna ze verdwijnen ..

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk