Snapchat kampt met wereldwijde storing

Snapchat kampt met wereldwijde storing

Snapchat kampt momenteel met een wereldwijde storing. Het is momenteel niet mogelijk om foto's en video's te versturen via het sociale platform.

Update 13/10/2021: Snapchat laat via Twitter weten dat de problemen zijn verholpen en alles weer naar behoren werkt.

Snapchat ligt plat

Na de uren durende storing waar alle Facebook-apps mee te maken hadden vorige week, is nu Snapchat aan de beurt, het platform waar gebruikers foto's en video's kunnen delen die slechts tijdelijk zichtbaar zijn bij de ontvangers. Op de website van allestoringen.nl is te zien dat er sinds 12.30 uur duizenden klachten zijn binnengekomen. Ook op Twitter stromen de tweets met #snapchat en #snapchatdown binnen.

De problemen lijken vooral te gaan om het versturen van foto's en chatten. De Stories werken voor veel Snapchat-gebruikers nog wel. Een aantal maanden geleden kampte het platform ook met problemen. Toen bleef de app continue crashen. Snapchat is op de hoogte van de problemen en laat via Twitter weten dat ze ermee bezig zijn.

Ervaar jij problemen?

Heb jij last van problemen op Snapchat? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel wat voor jou de gevolgen zijn van de storing. Zodra er meer nieuws is, zullen we dit artikel van een update voorzien.

Snapchat kampt met wereldwijde storing
Snapchat
Met de chatdienst Snapchat stuur je foto's of video's met teksten naar vrienden of bekenden. Deze blijven dan maximaal 10 seconden op het scherm waarna ze verdwijnen ..

Meer info

Lees meer over:
Snapchat Storing

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties