Snapchat introduceert groepsvideogesprekken

Snapchat introduceert groepsvideogesprekken

Groepsvideogesprekken

Videogesprekken voeren met Snapchat is al een tijdje mogelijk maar met meerdere personen nog niet. Daar komt nu verandering in want Snapchat heeft Chat uitgebreid met de mogelijkheid om tot 16 personen een videogesprek te voeren.

Het starten van een groepsvideogesprek is heel eenvoudig. In een groepsgesprek klik je op het videocamera-icoontje en je vrienden in de groep krijgen een notificatie om mee te doen aan het videogesprek. Iedereen in de chat kan gewoon gebruik maken van de filters zodat het al snel kan uitlopen in een gekke boel. Je kan er ook voor kiezen om, als je haar er niet uit ziet, alleen met spraak mee te doen of alleen met tekstberichten.

Snapchat heeft de berichten die na 24 uur verdwijnen uitgevonden. Deze Stories genaamd zijn inmiddels door Facebook in meerdere apps gekopieerd en dat maakt dat Snapchat het momenteel erg moeilijk heeft. Het wachten is nu op Facebook die de groepsvideochat in hun apps namaakt. Onlangs kwam Snap ook nog met een nieuw design voor de app om het te vereenvoudigen zodat een breder publiek er mee om kan gaan maar dit uiterlijk viel niet bij iedereen in de smaak. Wellicht kan het bedrijf met de groepsvideochat weer meer gebruikers aantrekken.

Beschikbaarheid

De mogelijkheid om met meerdere personen de videochatten wordt vandaag uitgerold naar gebruikers. Het kan dus nog even duren voordat je er gebruik van kunt maken.

Snapchat
Met de chatdienst Snapchat stuur je foto's of video's met teksten naar vrienden of bekenden. Deze blijven dan maximaal 10 seconden op het scherm waarna ze verdwijnen ..

Meer info

Lees meer over:
Snapchat

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties