Snapchat blijft continu crashen, dit is een tijdelijke oplossing

Snapchat blijft continu crashen, dit is een tijdelijke oplossing

Het lijkt erop dat Snapchat momenteel ernstige problemen heeft. Het bedrijf is inmiddels op de hoogte en werkt aan een oplossing.

Snapchat stopt ermee

Gebruikers op Twitter hebben het officiële Snapchat Support-account overspoeld met klachten en melden dat een nieuwe update ervoor heeft gezorgd dat de app bijna onmiddellijk na het starten crasht. Vele gebruikers hebben via Allestoringen.nl ook hun ongenoegen geuit. Het lijkt erop dat de storing te maken heeft met de nieuwste app-update voor iOS, maar dat is nog niet bevestigd.

Snapchat heeft al aangegeven dat het probleem momenteel worden onderzocht, hopelijk wordt het dus snel opgelost zodat je weer als vanouds door je tijdlijn kunt scrollen. Voor nu raden we je aan de app niet bij te werken totdat het ontwikkelteam gebruikers groen licht geeft. Mocht je wel hinder ondervinden, dan kun je onderstaande stappen proberen.

  1. Open de instellingen op je telefoon
  2. Open Apps
  3. Scroll in de lijst naar de Snapchat-app en tik erop
  4. Tik op de puntjes rechtsboven 
  5. Tik op Updates verwijderen

Heb jij problemen met Snapchat die continu vastloopt? Heb je misschien al een oplossing gevonden? Misschien heb jij ook helemaal nergens last van gehad. Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Snapchat
Met de chatdienst Snapchat stuur je foto's of video's met teksten naar vrienden of bekenden. Deze blijven dan maximaal 10 seconden op het scherm waarna ze verdwijnen ..

Meer info

Lees meer over:
Snapchat

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties