Sleep as Android krijgt nu alvast Material You-ondersteuning

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Een testversie van het populaire Sleep as Android beschikt al over het nieuwe Material You-design van Android 12. In de video kun je zien hoe dit eruit ziet.

Material You in Android 12

Android 12 introduceert een compleet nieuw design genaamd Material You. Material You is een aangepaste versie van de Material Design-ontwerptaal, maar draait volgens Google volledig om de gebruiker. Je kan als gebruiker namelijk de interface van Android 12 aanpassen aan de kleuren van de wallpaper die je ingesteld hebt of zelf kleuren kiezen. Onder andere de klok, de widgets en de snelle instellingen zullen die kleuren overnemen. In dit artikel lees je wat je allemaal van Material You kunt verwachten.

App-ontwikkelaars kunnen alvast aan de slag gaan met dit nieuwe uiterlijk, maar aangezien de stabiele versie van Android 12 nog niet uit is (en de API's nog niet definitief zijn), zullen de meesten hiermee wachten. Petr Nalevka doet dat niet en hij heeft alvast een testversie van zijn Sleep as Android aangepast aan Material You.

Testversie van Sleep as Android downloaden

Binnenkort zal deze bèta ook in de Play Store te vinden zijn. Dat is nu nog niet mogelijk want de nieuwe API's zijn nog niet definitief. Dat kan in de praktijk voor problemen zorgen. Wil je er nu alvast mee aan de slag? Dan kan je de MaterialYouColors.apk hier downloaden.

Sleep as Android: Slaapcyclus analyse wekker

Sleep as Android: Slaapcyclus analyse wekker

Sleep as Android kan onder meer je slaapdata verzamelen en je wakker laten maken op een moment dat je niet in diepe slaap bent, zodat je beter uitgerust wakker ..

Meer informatie over Android 12

Voor meer informatie over Android 12 kun je altijd op onze speciale Android 12-pagina terecht. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe geruchten, nieuws, video's, tips, beschikbaarheid en meer dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je het laatste Android 12-nieuws altijd bij de hand.

Bekijk ook de uitgebreide video met alle nieuwe mogelijkheden in Android 12 die redacteur Sebastien op ons Instagram-account geplaatst heeft. Je kan de video hier op Instagram bekijken.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk