Shoto: fotoalbums delen met vrienden

Shoto: fotoalbums delen met vrienden

Wat is Shoto?

Simpel gezegd is Shoto een applicatie waarmee je foto’s kan delen met je vrienden, maar de applicatie heeft hier wel vrij goed over nagedacht. Allereerst is het goed beveiligd, ik moest mijn account activeren met een toegestuurde code via SMS wat bij het versturen van privégevoelige foto’s wel wenselijk kan zijn.

Hiernaast heeft Shoto een hele fijne manier van werken. De applicatie sorteert eerst al jouw foto’s op een handige manier in albums, hierin kan je filteren en heb je allerlei opties zoals vrienden koppelen, het album delen op social media en dingen zoals albumteksten aanpassen. De applicatie doet ook veel werk al voor jou zoals de locatie invullen waar de foto genomen is.

Wat ook een zeer handige functie is, is dat Shoto kan zien of je vrienden ook op dezelfde plek waren (mits ze Shoto ook geïnstalleerd hebben en jouw buddy zijn) en dan kan je simpelweg de albums koppelen. Je krijgt meteen in beeld te zien of je de foto’s wil opvragen van je vrienden. Ook kan je een groep of event aanmaken en stel je bent met die groep vrienden bij een festival dan kan je elke gemaakte foto meteen in real-time in het gekoppelde album terug zien. Lijkt mij super handig, maar dan moet de app wel daadwerkelijk door het grote publiek gebruikt gaan worden.

Naast deze belangrijke functies heeft Shoto ook nog een foto-editor waarbij je een aantal tools hebt zoals het toevoegen van een filter. De app heeft een notificatietabblad waarin je kan zien wat je vrienden uitspoken met Shoto en in de instellingen heb je opties zoals het bekijken welke albums je verwijderd hebt, live hulp als je problemen met de applicatie hebt en een aantal instellingen voor pushberichten.

Beschikbaarheid

Lijkt jou dit ook handig, dan kan je de applicatie gratis downloaden via onderstaande knop, wel is Android 4.0.3 of hoger vereist.

Shoto - The Photo-Getting App
Met Shoto kan je foto's gemakkelijk in albums zetten en deze met vrienden delen van bijvoorbeeld een festival waar zij ook geweest zijn. Je kan foto's editten, share ..

Meer info

Lees meer over:
Fotografie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties