Samsung Good Lock-app voor personalisatie nu in Nederland beschikbaar [update]

Samsung Good Lock-app voor personalisatie nu in Nederland beschikbaar [update]

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Update 11-10 12:00: Androidworld-lezer Henk heeft ons laten weten dat de Good Lock-app vanaf heden via de Nederlandse Galaxy Store te downloaden is. Volg deze link om de app direct op je Galaxy-telefoon te installeren.

Samsung Good Lock

Op Samsung-telefoons bestaat er sinds 2016 een handige app genaamd Good Lock waarmee je de One UI-software op de telefoons helemaal naar wens kan aanpassen. Dat gaat van een aangepast vergrendelscherm, tot eigen wallpapers en een ander lettertype. Good Lock is een krachtige tool, maar toch zijn er veel Samsung-gebruikers die nog nooit met Good Lock hebben gewerkt, en dat is ook verklaarbaar, want Good Lock was namelijk in Europa nog niet beschikbaar. Wie de app wilde gebruiken, moest dat dus via deze omweg doen.

Daar komt nu verandering in, dat weet GalaxyClub, want Good Lock is nu voor het eerst te vinden in de Nederlandse Galaxy Store. Al geeft de app nog wel een foutmelding bij het starten. Dat wijst er dus op dat Samsung de dienst graag naar meer markten wil brengen, maar dat hij nog niet klaar is voor de lancering. Good Lock bestaat uit een reeks aparte modules die elk met een eigen pakket van personalisatie-opties komen, en je kan die modules ook alvast in de Galaxy Store bekijken. Ontdek de verschillende apps hieronder:

> Good Lock: de app die alle personalisatiepakketten samenbrengt

> Theme Park: laat je een eigen thema maken

> Wonderland: maak je eigen live achtergronden

> Pentastic: een aangepast AirCommand-menu voor de S Pen

> EdgeLighting+: voeg verschillende vormen van Edge Lighting toe

Beschikbaarheid

Voorlopig blijft het nog wachten tot Good Lock officieel is aangekondigd in Nederland alvorens je je Samsung-telefoon kan personaliseren. Wil je liever niet wachten? Dat hoeft ook niet, want hier leggen we je stap voor stap uit hoe je de apps installeert via een alternatieve methode. Werkt Good Lock toch rechtstreeks via de Galaxy Store op jouw telefoon? Neem dan contact op met de redactie via deze weg.

Bedankt voor de tip, Tobias, Henk en alle andere lezers!

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk