Samsung Good Lock 2021 beschikbaar: sterke personalisatie

Samsung Good Lock 2021 beschikbaar: sterke personalisatie

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De nieuwe versie van Samsungs Good Lock-app is beschikbaar. In Good Lock 2021 vind je uitgebreide mogelijkheden om je Samsung-telefoon volledig naar wens aan te passen.

Samsung Good Lock 2021

Samsung Good Lock 2021 is vanaf nu beschikbaar. Good Lock is Samsungs krachtige personalisatietool waarmee je je Galaxy-telefoon uitgebreid kan aanpassen. Je kan de lay-out van het startscherm veranderen, het gedrag van gebaren aanpassen, het uiterlijk van het notificatiecentrum wijzigen, een heel nieuw vergrendelscherm kiezen en nog veel meer. Good Lock 2021 is ook geoptimaliseerd voor One UI 3.0.

Sinds kort is Good Lock ook in de Nederlandse Galaxy Store beschikbaar, en dat geldt ook voor deze nieuwe versie. In België is de app niet in de Galaxy Store te vinden en wie Good Lock via APK Mirror installeert, krijgt te zien dat ze niet beschikbaar is. Belgische gebruikers moeten dus met NiceLock aan de slag gaan, een alternatief uit de Play Store.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe modules

Good Lock werkt via een systeem van modules, en elke module brengt nieuwe functies waarmee je je telefoon kan personaliseren. Je kan deze modules gebruiken via de Good Lock of NiceLock-app.

Samsung Good Lock 2021 beschikbaar: sterke personalisatie

De NiceLock-app

Als je NiceLock geïnstalleerd hebt, kan je de afzonderlijke modules gaan downloaden. Dat doe je de Galaxy Store of via een betrouwbare bron als APK Mirror als je een Belgische gebruiker bent. Hieronder vind je een overzicht van alle modules die alvast zijn bijgewerkt voor One UI 3.0, en er zijn ook oude modules die wel al werken met One UI 3.0. Zodra een module geïnstalleerd is, kan je ze gebruiken in NiceLock.

NiceLock - Shortcut Maker for Goodlock

NiceLock - Shortcut Maker for Goodlock

Met NiceLock - Shortcut Maker for Goodlock kun je de mogelijkheden van Good Lock op je Samsung-telefoon benutten. ..
Overzicht van nieuwe modules
Overzicht van oude modules die werken met One UI 3.0

Wat zijn jouw favoriete functies van Good Lock 2021? Zijn er verbeteringen aan de nieuwe versie die jij helemaal top vindt? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Bedankt voor de tip, Henk!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk