Samsung Global Goals: goede doelen steunen tijdens het opladen

Samsung Global Goals: goede doelen steunen tijdens het opladen

Samsung Global Goals

Samsung Global Goals is een app die momenteel wereldwijd wordt uitgerold naar de Samsung Galaxy Note 10 en de Samsung Galaxy Note 10 Plus. De app komt ook naar de Benelux, zo meldt Samsung België en zal niet alleen exclusief beschikbaar zijn voor de nieuwe Note 10-serie maar ook naar andere Samsung-telefoons uitgerold worden.

Op het testexemplaar van de Samsung Galaxy Note 10 Plus kreeg ik al een melding over het bestaan van de app en was benieuwd wat voor een app dit was. Lees vooral verder!

Screenshot van de app Samsung Global Goals

Goede doelen steunen tijdens het opladen

Samsung Global Goals staat in het teken van steunen van de 17 Global Goals op het gebied van armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Deze 17 doelen zijn in 2015 door leden van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties opgesteld met als doel: zorgen voor een betere wereld in 2030.

Jij kan ook een bijdrage leveren aan deze 17 doelen zonder daar heel veel voor te hoeven doen. Samsung Global Goals bevat namelijk advertenties en als je deze bekijkt, draag je je steentje bij aan de doelen. Daarnaast kan je geld voor de goede doelen verdienen tijdens het opladen. Je hoeft hier alleen maar op advertenties te tikken die tijdens het opladen van de Note 10 getoond worden.

In het tabblad 'Doneren' kun je zien hoeveel geld jij en andere gebruikers van de app verdiend hebben voor het bekijken van de advertenties.

> Meer over Samsung Globla Goals lees je hier

Screenshot van de app Samsung Global Goals

Je kan natuurlijk ook zelf geld doneren aan het UNDP. Dat is het ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties en tevens de grootste ontwikkelingshulporganisatie ter wereld.

Samsung Global Goals bevat verder wallpapers die, als je deze hebt ingesteld, relevante teksten laat zien die te maken hebben met de doelen. Zo leer je wat over de afzonderlijke doelstellingen en kun je onderwerpen kiezen die je het meest aanspreken en waar je aan wilt doneren. In de app vind je gedetailleerde informatie erover met belangrijke feiten en cijfers.

Wat vind jij van deze app? Ga je het gebruiken op je Samsung-telefoon?

Bedankt voor de tip, Robin!

Samsung Galaxy Note 10 Plus
4300 mAh
6.8 inch - 3040 bij 1440 px
256/512 GB
Samsung Exynos 9825

Meer info

Samsung Global Goals
De Verenigde Naties heeft 17 wereldwijde doelstellingen die gedeeld worden door de 193 deelnemende landen van de internationale organisaties. Die doelen he ..

Meer info

Samsung Galaxy Note 10 Plus
4300 mAh
6.8 inch - 3040 bij 1440 px
256/512 GB
Samsung Exynos 9825

Meer info

Lees meer over:
Onderwijs

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties