Samsung Daily wordt binnenkort vervangen door Samsung Free

Samsung Daily wordt binnenkort vervangen door Samsung Free

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Vorig jaar verving Samsung Bixby Home op zijn telefoons door Samsung Daily. De verandering kwam samen met de Android 10-update voor Galaxy-smartphones. Nu vervangt het bedrijf deze nieuws-app door Samsung Free. Dit moet je weten.

Samsung Daily

Samsung Daily is een nieuws-app die op Galaxy-telefoons te vinden is op het linker scherm. Voorheen was daar Bixby Home te vinden.

Samsung Daily wordt binnenkort vervangen door Samsung Free

Samsung Daily

Samsung Free

Samsung laat nu aan zijn gebruikers weten dat de Samsung Daily-feed zal worden vervangen door Samsung Free. Dat meldt Sammobile. Samsung Free moet betere gebruikerservaring bieden in een nieuw formaat. De app komt naar verluidt met informatie over games, nieuws, media en meer.

Hoe Samsung Free op Galaxy-telefoons eruit komt te zien, is niet bekend. De Zuid-Koreaanse fabrikant laat al wel weten dat de navigatie wordt verbeterd dankzij meerdere tabbladen. Daarnaast zullen sommige kaarten die beschikbaar zijn op Samsung Daily niet meer in de opvolger te zien zijn. Welke kaarten dat precies zijn, is ook niet bekend. De Foursquare- en Uber-kaarten werden met de introductie van Samsung Daily verwijderd.

Samsung Daily wordt binnenkort vervangen door Samsung Free

Beschikbaarheid Samsung Free

Het is mogelijk dat de Samsung Free-feed samen met de op Android 11 gebaseerde One UI 3.0-update wordt uitgerold. Samsung heeft vandaag bekend gemaakt welke telefoons vanaf november als eerste de update naar One UI 3.0 krijgen.

Maak jij veel gebruik van Samsung Daily? Of zie je liever de Google-feed op het meest linker scherm op Samsung-telefoons? Laat het ons weten in het splinternieuwe reactiegedeelte onderaan de website.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung Free? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk