RTL XL Premium is nu abonnement, wordt automatisch verlengd

RTL XL Premium is nu abonnement, wordt automatisch verlengd

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

RTL XL Premium

Voorheen stopte na 30 dagen de toegang tot RTL XL Premium automatisch. Uiteraard is dit handig want je zit nergens aan vast maar om de periode te verlengen diende je wel opnieuw een eenmalige betaling te doen. Dat is nu verleden tijd. De nieuwe update maakt van RTL XL Premium een doorlopend abonnement die voor €4,99 per maand automatisch verlengd wordt. De betaling van het abonnement verloopt via de Play Store. Dit abonnement is eenvoudig weer op te zeggen via Profiel > Opzeggen.

Met de officiële RTL XL-app kun je gratis series en andere RTL-programma's bekijken tot 7 dagen na de uitzending terug op zowel laptop, tablet, smartphone of via de Chromecast. Premium-gebruikers kijken reclamevrij naar RTL programma’s tot 1 jaar terug, maar krijgen ook toegang tot de livestreams van RTL XL en de optie om afleveringen vooruit te kijken. Om gebruik te maken van de RTL XL-app, ook de gratis variant, is er wel een RTL-account nodig. Deze kan aangemaakt worden binnen de app, eventueel via een koppeling met Facebook, Google+ of LinkedIn. Voor €8,99 per maand kan er ook een abonnement op Videoland worden afgesloten. Je kan dan onbeperkt series en films kijken waarbij RTL-series kunnen worden bekeken voordat ze op TV zijn, eventueel op verschillende apparaten tegelijkertijd.

RTL XL downloaden

Wil je RTL XL eens proberen? De app is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken. Uiteraard is deze ook gratis te gebruiken, zonder het abonnement van een kleine vijf euro per maand af te sluiten.

RTL XL

RTL XL

Met de officiële RTL XL-app kun je series en andere RTL-programma's bekijken. Dit kan op zowel smartphone als tablet met deze app. Premium-gebruikers kunnen ook ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk