Roast Me: zet jezelf voor paal

Roast Me: zet jezelf voor paal

Hunter Koppen

door Hunter Koppen

Laatst geüpdatet

Roasten

Roasten is op een grappige manier spottende grappen maken over iemand anders. Dit is vaak zo lullig mogelijk dus denk er overna voordat je, jezelf laat roasten. In Roast Me is het zo geregeld dat je een foto kan uploaden van jezelf en andere mensen kunnen dan reageren op jouw foto met dus de bedoeling om iets lulligs over jou te zeggen.

Je kan inloggen via Facebook en krijgt een profiel in de applicatie. In dit profiel kan je zien welke foto's je geplaatst hebt en de roasts die je hierop gekregen hebt en daarnaast kan je zien welke burns jij op andere mensen gedaan hebt. Uiteraard kan je door de rest van de app heen scrollen om zo andere gebruikers te zien, hierop te reageren en de reacties checken van anderen.

Als je echter zelf een roastfoto wil uploaden vraagt de app of je het nummer dat je krijgt voordat je een foto maakt, op een blaadje wilt schrijven en deze wilt vasthouden terwijl je de foto maakt. Zo weten anderen dat jij het echt bent. Ik moet wel zeggen dat vrijwel niemand hier gebruik van maakt, de app is er dan ook nog niet zo lang en veel mensen lijken er nog mee te experimenteren.

Beschikbaarheid

De applicatie is beschikbaar via onderstaande knop, wel is er Androidversie 4.0 of hoger vereist.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk