Rabobank test LOUPY: nieuwe app waarmee je een geldcadeau kunt versturen

Rabobank test LOUPY: nieuwe app waarmee je een geldcadeau kunt versturen

LOUPY is een nieuwe app van de Rabobank waarmee je een geldcadeau naar iemand kunt versturen. De app verkeert momenteel in testfase en is bestemd voor Rabobank-klanten.

LOUPY

De Rabobank is momenteel een nieuwe app aan het testen, LOUPY. Met LOUPY kun je iemand geld cadeau doen voor een verjaardag of andere gelegenheid. Hiervoor vul je een geldbedrag (maximaal €50,-) in de LOUPY-app inen voeg je een persoonlijke videoboodschap of een foto er aan toe. Daarna kan je je cadeau naar de gelukkige versturen via bijvoorbeeld Telegram, Signal of WhatsApp. De ontvanger kan daarna meteen jouw geldbedrag uitpakken en er dan voor kiezen om het cadeau te ontvangen als cash of als een cadeaukaart. Het versturen van een LOUPY is niet gratis, de bank vraagt een servicefee van €0,25.

Om gebruik te maken van LOUPY heb je wel een Nederlandse betaalrekening van Rabobank nodig en je kan in de app alleen betalen via iDEAL. De LOUPY blijft zeven dagen op een tussenrekening staan en als de ontvanger het cadeau niet in ontvangst neemt, wordt het bedrag naar je teruggestort. Tijdens de testfase kan je maximaal 6 LOUPY's versturen.

Rabobank test LOUPY: nieuwe app waarmee je een geldcadeau kunt versturen

LOUPY installeren

Omdat De Rabobank de app nog niet op de markt heeft gebracht en deze eerst in een kleine groep wil testen, kun je de app alleen downloaden vanuit de Rabobank AppCenter. Hoe dat werkt vertellen we je hieronder.

  • Open deze link op je telefoon
  • Tik op Download LOUPY via AppCenter
  • Ga naar de ‘download folder’ op je telefoon. Selecteer LOUPY en tik op Installeren
  • Ga naar de instellingen van je telefoon en ga vervolgens naar Beveiliging > Apparaatbeheer. Hier vink je de optie Onbekende bronnen aan. Je telefoon zal vervolgens de installatie verder afronden.

Ben jij klant bij de Rabobank en ga je deze app testen of straks gebruiken als ze in de Play Store te vinden is? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

LOUPY
LOUPY is een nieuwe app van de Rabobank waarmee je een geldcadeau naar iemand kunt versturen. De app verkeert momenteel in testfase en is bestemd voor Rabobank-klant ..

Meer info

Lees meer over:
Rabobank LOUPY

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties