Rabobank-klanten kunnen vanaf nu mobiel parkeren via app

Rabobank-klanten kunnen vanaf nu mobiel parkeren via app

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Rabobank-klanten hebben geen los geld, betaalpas of aparte parkeerapp meer nodig om te betalen voor een parkeerplek. Dat kan vanaf vandaag namelijk via de mobielbankierenapp van de bank.

Gerelateerde artikelen

Mobiel parkeren via de Rabobank-app

Rabobank-klanten kunnen vanaf nu gemakkelijk parkeren via de Rabobank-app. Dat laat de bank in een persbericht weten. Met deze nieuwe functie in de app is de Rabobank de eerste bank in Nederland die parkeren in zijn mobielbankierenapp aanbiedt.

Volgens de bank werkt het mobiel bankieren in de app heel eenvoudig. Allereerst moeten klant de optie activeren in de Rabobank-app. Een parkeersessie aanzetten en betalen is vervolgens in een aantal tikken geregeld. Ook kunnen gemakkelijk gratis kentekens worden toegevoegd en parkeerherinneringen worden aangezet. De parkeerkosten worden direct van je rekening betaald. De kosten voor een parkeertransactie via de app zijn 19 cent. Uiteraard komen daar de parkeerkosten zelf nog bij.

Rabobank werkt voor het aanbieden van de parkeerdienst samen met Ease2Pay. De betaling verloopt via Rabobank en Ease2Pay krijgt geen inzicht in of toegang tot de rekening van de klant.

Ben jij Rabobank-klant en ga je gebruik maken van het mobiel parkeren via de app of gebruik je daar liever los geld of een andere app voor? Laat het ons weten via de reacties onder dit artikel.

Met het mogelijk maken van parkeren binnen de Rabo App bieden we een van de goedkoopste parkeeroplossingen aan voor parkeren op straat. De klant betaalt, naast de parkeerkosten, 19 cent per parkeersessie en houdt gemakkelijk overzicht over alle betalingen. De komende tijd onderzoeken we of we ook andere betaaldiensten via de Rabo App kunnen aanbieden, zodat we klanten van nog meer digitaal betaalgemak kunnen voorzien.

Michiel Kwaaitaal, directeur Betalingsverkeer bij Rabobank
Rabobank

Rabobank

Inzicht in je bij- en afschrijvingen, geld overmaken zonder Rabo Scanner, geld terugvragen na een etentje en gemakkelijk contact opnemen via chat, bellen en e-mail. ..

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Rabobank-app? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk