Qmusic stelt volledig vernieuwde app voor: nieuw design en functies

Qmusic stelt volledig vernieuwde app voor: nieuw design en functies

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De radiozender Qmusic gaat in de komende dagen zijn vernieuwde app uitrollen met een update. Ze bevat een nieuw design, een nieuwe luistertool en een speler voor podcasts en het terugluisteren van programma's.

Qmusic-app vernieuwd

In de komende dagen zal je kunnen ontdekken dat de Qmusic-app een nieuw likje verf heeft gekregen. Ze bevat foto's van alle Qmusic-dj's, er zijn nieuwe duidelijkere knoppen en bewegende achtergronden. Alle content staat per show gegroepeerd en per programma wordt de content door de dag heen bijgewerkt met nieuwe content.

Daarnaast is er een nieuwe luistertool die het makkelijker maakt om naar themakanalen te luisteren. Bovenaan schakel je tussen verschillende zenders door de radiotuner te verschuiven. Vanaf nu zijn de dance shows in het weekend, het Top 40 Weekoverzicht en het Qmusic Nieuws van NU.nl gemakkelijk terug te luisteren. Dat werkt via een nieuwe player die ook podcasts moet werken.

Qmusic stelt volledig vernieuwde app voor: nieuw design en functies

Winacties, Spotify-integratie en meer

Verder is het nog altijd mogelijk om via de app deel te nemen aan winacties zoals Het geluid en De Uitverkorene, of berichten te sturen naar de studio. Tijdens het Foute uur kan je stemmen op je favoriete nummer en je kan muziek die je goed vindt ook meteen toevoegen aan Spotify. op die manier worden liedjes toegevoegd aan een afspeellijst. Qmusic deelt verder nieuws over artiesten en celebrities in zijn app.

Gerelateerde artikelen

Heb jij de nieuwe app van Qmusic al beet? Anders zal je nog enkele dagen geduld moeten hebben, want de update wordt gefaseerd uitgerold naar gebruikers. Hou jij eerder van apps waarmee je een heleboel verschillende radiozenders kan streamen? Onlangs maakten we een overzicht van de beste apps om radio te streamen. Wat vind jij van het nieuwe design van Qmusic? Laat het ons weten in de reacties.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nederlandse apps? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Qmusic NL

Qmusic NL

De Qmusic-app maakt het mogelijk om live radio te streamen, programma's terug te luisteren en deel te nemen aan winacties. Alle content staat per show gegroepeerd en ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk