Pushbullet komt met pro-versie

Pushbullet komt met pro-versie

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Pushbullet Pro

Met Pushbullet is het mogelijk om bijvoorbeeld meldingen op een PC weer te geven, maar ook het versturen van bestanden, SMS-berichten of andere informatie is mogelijk met deze bijzonder uitgebreide dienst. Vooralsnog werden alle functies gratis aangeboden, maar daar gaat verandering in komen, zo legt Pushbullet uit in een blog. Maar om toch geld te verdienen wordt nu Pushbullet Pro geïntroduceerd. Deze betaalde abonnementsvorm moet meer inkomsten gaan generen voor het bedrijf.

Met Pushbullet Pro worden een aantal functies die nu gratis beschikbaar zijn, betaald. Zo kan er nog maar beperkt SMS of WhatsApp-berichten verstuurd worden, maar ook de maximale bestandsgrootte is verkleind naar 25MB. In onderstaand overzicht een vergelijking tussen de gratis en betaalde versie van Pushbullet.

Beschikbaarheid

Pushbullet Pro kan vanaf vandaag afgesloten worden voor $ 5 per maand en wordt vanaf 1 december in rekening gebracht. Vanaf dat moment zullen de gratis functies binnen Pushbullet ook beperkt worden zoals aangegeven op de speciale pagina.

Pushbullet - SMS on PC and more

Pushbullet - SMS on PC and more

Pushbullet is een app die het mogelijk maakt notificaties te pushen naar je Android-apparaat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met de Chrome-extensie een website n ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk