Power Button Flashlight: activeer led-flitser met aan/uit-knop (geen root)

Power Button Flashlight: activeer led-flitser met aan/uit-knop (geen root)

Power Button Flashlight

Sleutelgat is lastig te vinden na een avondje stappen of even het lampenbolletje springt en je zit in het pikkedonker, dan pak je vast en zeker al snel je smartphone uit je zak om even je camera-ledje te gebruiken als zaklamp. Hier is het een kwestie van de led triggeren door middel van een widget of toggle, maar laat je de led aanzetten op een andere manier, namelijk via de aan/uit-knop van jouw toestel.Je moet drie keer binnen een bepaalde tijdsperiode op de powerbutton drukken om de led te activeren, waarbij je de tijd kan instellen, variërend van 2 tot en met 5 seconden. Als het scherm aanstaat is het een kwestie van vier keer drukken, de eerste keer om het scherm uit te zetten en daarna gewoon drie keer om de led te activeren. Voor de rest kun je nog instellen dat het toestel moet gaan trillen als de led geactiveerd wordt en ook kun je aangeven hoelang de led mag branden. In de praktijk werkte het prima, maar het duurde wel een seconde of twee voordat het ledje daadwerkelijk begint te branden en of dat nou opweegt tegen het togglen van deze functie, ik geef Power Button Flashlight nog maar even het voordeel van de twijfel.

Betaalde variant

De app is gratis te gebruiken en werkt vanaf Android 2.3 en is dus op veel toestellen bruikbaar. Als je de led echter wilt uitzetten moet je dit doen via de grote knop op het scherm of je moet via een in-app-aankoop éénmalig 99 cent betalen om de zaklamp uit te kunnen zetten via de aan/uit-knop. Tevens koop je dan de advertenties af, maar die keuze is uiteraard aan jou.

Beschikbaarheid

Download de app gratis via onderstaande knop.

Lees meer over:
Tools

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties