PostNL-app heeft nu de  niet-thuisvoorkeuren geïntegreerd

PostNL-app heeft nu de niet-thuisvoorkeuren geïntegreerd

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De PostNL-app laat je voortaan de bezorgvoorkeuren instellen in de app, zonder dat je naar de website van de postdienst wordt geleid. Dat werkt zowel voor de standaard bezorging als voor bezorging wanneer je niet thuis bent.

PostNL-bezorgvoorkeuren

De PostNL-app heeft zijn interface verfijnd omtrent de bezorgvoorkeuren. De functie maakt al langer deel uit van de app, alleen stuurde PostNL gebruikers telkens door naar de website als ze hun voorkeuren wilden wijzigen. Dat zit voortaan rechtstreeks in een menu van de app gebouwd. Dat is een iets mooiere oplossing.

Als je bezorgvoorkeuren wil wijzigen, dan kan dat via het Mijn-account-tabblad -> Mijn bezorgvoorkeuren. Daar kies je standaard bezorgvoorkeuren een de voorkeuren voor het geval je niet thuis bent. je kan pakketjes standaard thuis laten leveren of bij een PostNL-punt. Wanneer je de deur niet opent, kan de bezorger je pakje afleveren op een afgesproken plek, bij de buren of in een PostNL-punt. Die keuzemogelijkheden zijn dus niet gewijzigd.

Afgesproken plek

Houd er wel rekening mee dat je zelf aansprakelijk bent voor schade of diefstal van je pakket wanneer de bezorger levert op een afgesproken plek. De integratie van de bezorgopties in de app maakt deel uit van versie 8.7, en die is nu beschikbaar voor gebruikers. PostNL geeft ook aan in de changelog in de Google Play Store dat er ook weer fouten in de app zijn verholpen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Nederlandse apps? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

De populairste artikelen over PostNL
PostNL

PostNL

De PostNL-app is de officiële app van PostNL, waarmee je pakketjes kunt volgen, fotokaarten kunt maken en versturen, postzegelcode kunt kopen of bekijken welke post ..

Bedankt voor de tip, Ronald!

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk