Popcorn Time krijgt volledig vernieuwde Android-app in juni

Popcorn Time krijgt volledig vernieuwde Android-app in juni

Popcorn Time Android-app

Popcorn Time is een streamingdienst waarbij gebruik gemaakt wordt van torrents om content te streamen. De laatste jaren is Popcorm Time regelmatig in het nieuws geweest omdat er veel auteursrechtelijk beschermd materiaal op te vinden is.

Toch gaan de makers stug door, waarbij een volledig nieuwe versie van de app gelanceerd zal worden. De Android-versie van Popcorn Time is vanaf de grond af aan opnieuw opgebouwd en brengt tevens een nieuw design binnen de app. Hierbij zien we elementen van Material Design terug.

Daarnaast zou de snelheid verbeterd moeten zijn en zien we nieuwe manieren om series en films te ontdekken. We zien verder dat er nagesynchroniseerde films aangeboden worden. Dat betekent dat bepaalde content ook in de Nederlandse taal aangeboden kan worden. Dit zien we vaak terug bij kinderfilms.

Android-app in juni

De gloednieuwe Popcorn Time wordt in juni gelanceerd, maar wanneer is nog niet bekend. Het streamen van auteursrechtelijk beschermd materiaal in Nederland is verboden. Je bent dan aan het downloaden (en uploaden in het geval van torrents) en dat is niet toegestaan volgens de Nederlandse wet.

Ook al worden er in nog niet veel boetes uitgedeeld in Nederland, in andere landen maken instanties actief jacht op mensen die illegaal downloaden en streamen, zoals dit ook bij de Popcorn Time-app het geval is.

Na een vraag aan de makers van de populairste fork van Popcorn Time hoeveel Nederlandse gebruikers er voor de dienst zijn, komt er een ontwijkend antwoord. Het in de lucht houden van de dienst is relatief lastig, omdat er steeds meer hostingpartijen zijn die Popcorn Time laten vallen.

Via: AndroidPlanet

Lees meer over:
Amusement

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Beste telefoons onder de 300 euro

Lees meer