Poop Salary: hoeveel verdien jij met de grote boodschap?

Poop Salary: hoeveel verdien jij met de grote boodschap?

Poop Salary

Dat Poop Salary onzinnig is, daar zal het gros van de mensen het mee eens zijn, maar stiekem zullen ze de app misschien toch bekijken. Kwestie van je uurloon of maandsalaris invullen, even kiezen voor de euro en de check kan beginnen. Via een button kun je laten weten dat het avontuur op het kleine kamertje begint, maar je kunt de knop natuurlijk ook alvast indrukken als je naar het toilet loopt. Terwijl jij bezig bent loopt de salarismeter omhoog op en als je klaar bent is het weer een kwestie van op de knop klikken.

Zo kun je precies zien hoeveel geld je binnen hebt gehengeld tijdens de grote boodschap. Je kunt verschillende statistieken checken, waarbij je kunt denken aan het bekijken van wat dit je heeft opgeleverd in het afgelopen jaar, maand of week. Ook kun je deze geweldige prestaties delen en het is zelfs mogelijk om in te loggen met Google Play Games om verschillende stats te delen met andere avonturiers. Ook kun je de gemiddelde tijd zien dat je op het toilet aanwezig bent en de kortste en langste tijd ooit gemeten.

Natuurlijk kun je deze applicatie ook simpel gebruiken om te zien hoeveel geld je bijvoorbeeld tijdens een pauze of briefing binnen kunt halen, maar dat is natuurlijk bij lange na niet zo leuk als dan dat het over poep gaat. Leuk om het makkelijk verdiende geld te spenderen aan een etentje of luchtverfrissers natuurlijk, maar die keuze is aan jou.

Beschikbaarheid

Android 4.0 is vereist, maar de app zelf is gratis te downloaden via onderstaande knop.

Via: GSMinfo

Lees meer over:
Productiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties