Polarr Photo Editor ook voor Android

Polarr Photo Editor ook voor Android

Polarr Photo Editor:

behaalde 1 miljoen downloads na twee weken bij de release voor iOS en is nu ook voor Android uitgebracht. De applicatie vereist Android 4.4 of hoger en werkt het beste op een tablet vanwege de schermgrootte. Na het inladen van een foto zie je deze in het midden van het beeld met aan weerszijden werkbalken die kunnen veranderen naargelang je wat anders met de foto wilt doen qua bewerking.De vele mogelijkheden zijn allemaal niet te bespreken, maar 'eindeloos' lijkt in de buurt te komen. Je kunt allerlei instellingen veranderen en filters combineren en het is ook mogelijk om deze eigen stijlen op te slaan, om zo vaker en sneller te kunnen gebruiken bij andere foto's. Je kunt het contrast aanpassen, maar ook schaduwen of higlights toepassen, kleurtemperatuur aanpassen, vignette toepassen of allerlei andere effecten gebruiken.Je kunt ook een selectie maken van de foto en dat deel bewerken en natuurlijk zijn er allerlei voorgeinstalleerde te kiezen. Toch een verkeerd effect toegepast of bewerking uitgevoerd, dan kun je deze snel weer herstellen door in de editing-historie te kijken en het is zelfs mogelijk om aanpassingen te doen door het bewegen en draaien van je device. Al met al genoeg om zelf te ontdekken, want als je even de tijd neemt om alles te ontdekken dan kun je het zo gek niet bedenken of het uitvoeren ervan is mogelijk met deze applicatie.

Beschikbaarheid

De applicatie is gratis te downloaden via de knop onder dit artikel, vereist minimaal Android 4.4 en biedt verschillende in-app-aankopen om nog meer functionaliteit te kunnen unlocken.

Lees meer over:
Fotografie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties