Pocket Casts 6.0 brengt Android Nougat-features

Pocket Casts 6.0 brengt Android Nougat-features

Pocket Casts 6.0

Met Pocket Casts luister je naar je favoriete podcasts. Er zijn meer apps die dat doen, maar nadat Pocket Casts begin 2015 een update met Material Design kreeg, is het onze favoriet geworden. De nieuwste update brengt de app naar versie 6.0, en introduceert diverse handige features. Draait je Android-apparaat op 7.0 Nougat dan kun je nu gebruikmaken van Pocket Casts snelkoppelingen op het startscherm. Door het app-icoontje wat langer in te drukken, verschijnen er vier snelkoppelingen om direct een bepaalde actie binnen Pocket Casts uit te voeren. Het zoeken naar een podcasts is er één van.

Een andere toevoeging voor Nougat-gebruikers is de ondersteuning voor een gesplitste schermweergave. Op die manier kun je twee apps tegelijk op het scherm gebruiken, mits de ontwikkelaar zijn app er geschikt voor heeft gemaakt. Ook kun je nu tijdens het luisteren naar een podcast audio-effecten aanpassen, bijvoorbeeld de snelheid verhogen of stiltes schrappen zodat de podcast korter wordt.

De laatste grote vernieuwing is Shared List, waarmee je je eigen podcast-lijsten kan samenstellen. Heb je een lijst gemaakt dan deel je die via een unieke url direct op social media, per e-mail of op een andere manier. Pocket Casts wilt zo meer een sociaal platform worden. De ontwikkelaar heeft ook verschillende bugs geplet die de gebruikservaring moeten verbeteren.

Beschikbaarheid

Je kan Pocket Casts downloaden nadat je eenmalig 2,99 euro hebt betaald. Wil je ook toegang tot de webplayer dan dien je nog eens 7,99 euro neer te leggen. Welke app gebruik jij om podcasts te beluisteren?

Via: AndroidCentral

Pocket Casts - Podcast Player
Pocket Casts is een uitgebreide applicatie voor smartphones en tablets om allerlei pod- en vodcasts te beluisteren en bekijken. Downloaden kan automatisch en je kunt ..

Meer info

Lees meer over:
Applicaties

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties