Populaire Twitter-app Plume krijgt Android 5.0-looks

Populaire Twitter-app Plume krijgt Android 5.0-looks

Populaire Twitter-app Plume krijgt Android 5.0-looks

Android 5.0-looks

Plume is een zeer uitgebreide app, met bijna elke denkbare functie die je van een Twitter-app mag verwachten. Met de komst van Android 5.0 zijn de ontwikkelaars aan de slag gegaan met het design en het resultaat mag er zijn, de bèta-versie is nu omgedoopt in Material Design. Er zijn al vele elementen toegevoegd, maar het is nog steeds in ontwikkeling en daarom ook uitgebracht als bèta. De herkenbare elementen zoals de ronde button voor het maken van een nieuwe tweet (zoals in Gmail) en natuurlijk een fancy schuivend menu zijn aanwezig.

Downloaden

Wil jij Plume ook testen met Material Design, of wil jij deze te uitgebreide Twitter-app gewoon eens proberen, druk dan op onderstaande button nadat je je hebt aangemeld voor deze community en hier klikt. Downloaden is gratis met advertenties, de pro-versie verwijdert deze.

Plume for Twitter
Plume is momenteel een van de meest complete Twitter-applicaties die er voorhanden is. Je kunt swipen tussen de kolommen, hij heeft een standaard #-tag knop en de li ..

Meer info

Lees meer over:
Sociaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties