PaperSplash is een wallpaper-app zonder alle overbodige poespas

PaperSplash is een wallpaper-app zonder alle overbodige poespas

PaperSplash 

Wallpaper-apps zijn goed vertegenwoordigd in de Play Store en sinds deze maand is daar PaperSplash bijgekomen. Wat heeft deze nieuwe wallpaper-app te bieden? Eenvoud! PaperSplash is namelijk erg eenvoudig van opzet inclusief subtiele animaties. Daarnaast draait de app lekker snel en bevat het geen ontelbare extra's, geen advertenties en geen ingewikkelde menu's.

De app heeft een minimalistische interface en blijft dicht bij zijn doel, het aanbieden van mooie achtergronden voor je smartphone. Deze achtergronden zijn afkomstig van Unsplash, een website barstensvol met gratis en betaalde stock foto's.

Screenshot van PaperSplash

Het beginmenu van de app bevat drie categorieën, 'latest', 'featured' en 'today' en als je de app start word je altijd verwelkomd door de wallpaper van de dag die dagelijks worden ververst. Als je eenmaal een mooie wallpaper hebt gevonden, kun je deze downloaden in hoge of medium kwaliteit en zelfs RAW. Je kan ze dan terugvinden onder 'Downloads' in het zijmenu. Hier kun je, voordat je hem instelt, bekijken met app-icoontjes zodat je een beter idee hebt van hoe het eruit gaat zien. Verder kun je hier ook de helderheid van de wallpaper aanpassen.

Screenshot van PaperSplash

Dan is er nog een zoekfunctie die je laat zoeken op Engelstalige termen. Je vind hier ook verschillende categorieën zodat je het resultaat kunt verfijnen op bijvoorbeeld 'Space' of een bepaalde kleur. Ook hier zijn de opties voldoende maar niet heel erg uitgebreid, wel overzichtelijk. Bij de instellingen kun je wat zaken als de kwaliteit van de wallpapers instellen en de lijst met gedownloade wallpapers of cachebestanden opschonen.

PaperSplash is heerlijk eenvoudig, snel, en bevat mooie achtergronden van goede kwaliteit. Dat zijn voor mij meteen drie punten om een wallpaper-app aan te bevelen. De app is net nieuw en er wordt door de ontwikkelaar hard aan gewerkt. Heb je suggesties voor de app? Dan kun je ze hier op Reddit achterlaten.

PaperSplash downloaden

Wil je PaperSplash ook eens proberen? Je kan de app via de knop hieronder downloaden.

PaperSplash - Wallpapers and no nonsense!
PaperSplash is een erg eenvoudig wallpaper-app met subtiele animaties. Daarnaast draait de app lekker snel en bevat het geen ontelbare extra's, geen a ..

Meer info

Lees meer over:
Personalisatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties