Microsofts nieuwe Outlook Spaces duikt op in een video

Microsofts nieuwe Outlook Spaces duikt op in een video

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Outlook Spaces 

Het lijkt erop dat Microsoft met Outlook Spaces, een nieuwe functie voor Outlook, ervoor wil zorgen dat gebruikers hun e-mails, notities, bestanden, documenten, agenda-afspraken en takenlijsten in online ruimtes kunnen zetten. Dat is te zien in een video van WalkingCat. De functie is nog niet door Microsoft aangekondigd maar het lijkt erop dat hij er gaat komen aangezien sommige Microsoft-gebruikers de tool al hebben kunnen gebruiken.

Kun je de tweet niet zien? Bekijk hem hier.

Web-app

Microsoft beschrijft Outlook Spaces als een web-app die "je documenten, e-mails en afspraken samenbrengt met behulp van de zoektermen die je hier opgeeft". Het bedrijf geeft ook dat de tool in de toekomst met behulp van kunstmatige intelligentie verbeterd zal worden, zoals bij het ontdekken en groeperen van werkitems in Spaces.

Spaces vertoont overeenkomsten met het het Fluid Framework, een cloudapplicatie waarvan Microsoft in november een eerste versie van lanceerde. Ook bij Fluid ligt de focus op het samenwerken aan bestanden. Het is niet bekend of Microsoft dit framework ook daadwerkelijk voor Spaces gebruikt.

Je kan Spaces nu alvast gebruiken maar het vergt wel wat werk. Je hebt ook een werk- of studentenaccount met een Outlook-licentie nodig. Volg eenvoudig de onderstaande stappen en u zou toegang moeten kunnen krijgen tot Outlook Spaces.

Kun je de tweet niet zien? Bekijk hem hier.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk