Outdoorapp Komoot introduceert Live Tracking voor meer gemoedsrust

Outdoorapp Komoot introduceert Live Tracking voor meer gemoedsrust

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De route- en navigatie-app Komoot kondigt een nieuwe feature voor Premium-leden aan, Live Tracking. Hiermee kun je je locatie delen met familie en vrienden.

Komoot Live Tracking

Met Live Tracking kun je je familie en vrienden laten weten hoe het gaat tijdens je workout. Komoot wil met deze functie meer peace of mind creëren voor de thuisblijvers. Met deze functie deel je namelijk in realtime extra veiligheidsinfo delen zoals de route die je volgt, je verwachte aankomsttijd en hoeveel batterij je telefoon nog heeft. Zo weten vrienden en familie waar je bent, hoe het met je gaat, en wanneer ze je weer thuis kunnen verwachten.

Outdoorapp Komoot introduceert Live Tracking voor meer gemoedsrust

Zo werkt Live Tracking

Je geeft mensen toegang tot je locatie door een link naar ze te sturen, of je wijst bepaalde personen die je volgt op Komoot aan als veiligheidscontacten. Als je begint met opnemen kunnen je vrienden en familie je locatie op de kaart zien tijdens je hele tour en je kunt Live Tracking ook weer eenvoudig uitschakelen tijdens de wandeling of fietstocht.

Voor wie is Komoot?

Komoot heeft als omschrijving 'Fiets & Wandelkaarten' maar het is zeker veel meer dan een app met fietsroutes en wandelkaarten. Komoot is namelijk een complete navigatie-app met routeplanner, Highlights en Collecties bestemd voor de outdoor-liefhebber en actieve sporter. Komoot bevat niet alleen routes voor wandelaars en toerfietsers maar ook voor mountainbikers (Enduro), gravelbikers, wielrenners, bergwandelaars en hardlopers.

Je kan Komoot gratis gebruiken maar ook voor Premium gaan. Met dit abonnement van 4,99 euro per maand krijg je toegang tot veel extra's zoals sport-specifieke kaarten met speciale tracks voor fietsers, mountainbikers of wandelaars. Het nieuwe Live Tracking is ook onderdeel van Komoot Premium.

Wil je meer weten over Komoot? Lees dan onze review van deze app.

Komoot — Fiets & Wandelkaarten

Komoot — Fiets & Wandelkaarten

Komoot heeft als omschrijving 'Fiets & Wandelkaarten' maar het is zeker veel meer dan een app met fietsroutes en wandelkaarten. Komoot is namelijk  ..
Outdoorapp Komoot introduceert Live Tracking voor meer gemoedsrust

0 reacties

Apps

Dit vind je misschien ook leuk