Ontvang tot 60 gratis rijminuten voor e-scooter huren in NS-app

Ontvang tot 60 gratis rijminuten voor e-scooter huren in NS-app

Vanaf vandaag biedt NS elektrische deelscooters van Check aan in de NS-app. De e-scooters zijn te huren in negen steden om te reizen van en naar de stations waaronder Rotterdam en Amsterdam.

NS
Van je huis naar je afspraak in de stad, vanuit je werk naar je B&B-adres; plan je reis naar elk adres met de NS-app. De NS-app zit vol met nuttige functionalite ..

Meer info

E-scooters huren via de NS-app

Je kan nu in de NS-app informatie over OV-fiets, taxi en deelauto’s bekijken. Daar komen de Check-deelscooters nu bij. De Nederlandse Spoorwegen wil het het hiermee voor reizigers nog makkelijker en sneller maken om van deur tot deur te reizen met vervoer naar keuze.

Ivo Steffens, commercieel directeur bij NS, geeft aan dat een reiziger van deur tot deur reist en niet van station tot station: “Wij willen ervoor zorgen dat de NS-app helpt bij een snelle en makkelijke reis met allerlei soorten deelvervoer. We kijken dan ook verder dan de trein, bus, metro of tram. In de NS-app geven we al informatie over OV-fiets, taxi en deelauto’s. Het aanbieden van elektrische deelscooters van Check is weer een volgende stap.”

Je kan de e-scooters huren in negen steden om te reizen van en naar de stations: Rotterdam, Amsterdam, Breda, Den Haag, Groningen, Enschede, Leeuwarden, Amersfoort en Zwolle.

Gratis proberen!

Als je voor het eerst een account aanmaakt en een scooter reserveert bij Check via de NS-app krijg je tot 60 gratis rijminuten om de e-scooters te proberen. Het is mogelijk om de e-scooters 10 minuten vooraf aan vertrek te reserveren. Zo kun je vlak voordat je op het station aankomt alvast je volgende reis plannen. Ook op locatie is het mogelijk om direct te reserveren en weg te rijden. Via de NS-app kun je dan met de functie ‘In de Buurt’ kijken waar de dichtstbijzijnde e-scooter staat. Vervolgens word je doorgestuurd naar de Check-app om het boeken en betalen af te ronden. Voor zakelijke reizigers is het deze zomer mogelijk om de ritten met de deelscooters achteraf te betalen via de NS-Business Card.

Fietsen naar het station is populair

Volgens de NS maakten reizigers voor het laatste stukje van de reis vorig jaar 3,4 miljoen ritten op de OV‑fiets. In totaal zijn er ruim 22.000 OV‑fietsen beschikbaar op 295 locaties. Ongeveer 39% van de treinreizigers komt met de fiets naar het station. Zij kunnen gebruikmaken van 196.400 bewaakte stallingsplaatsen, ruim 305.000 onbewaakte stallingsplaatsen en 11.400 fietskluizen bij de stations.

Ontvang tot 60 gratis rijminuten voor e-scooter huren in NS-app
Lees meer over:
NS

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties