NS Go laat werknemers zelf hun reis van deur tot deur plannen

NS Go laat werknemers zelf hun reis van deur tot deur plannen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Werkgevers kunnen sinds kort NS Go voor hun werknemers afsluiten. Dat is een nieuwe dienst waarmee werknemers zelf makkelijk hun reis van deur tot deur kunnen plannen, met vervoersmiddelen die vooraf bepaald zijn door de werkgever. Dat moet resulteren in meer vervoerskeuze voor de werknemer, en meer grip voor de werkgever.

NS Go

Met NS Go wil de NS ervoor zorgen dat na corona weer meer reizigers gebruik maken van de trein. De dienst moet daarvoor beter aansluiten op het nieuwe reisgedrag. Met NS Go kunnen werkgevers daarom zelf bepalen wanneer werknemers welke vervoersmiddelen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld afhankelijk van de locatie en het doel van de reis. Zo kan je als werkgever bij slecht weer instellen dat medewerkers de mogelijkheid hebben om een taxi te bestellen. Via de NS-app kunnen werknemers vervolgens alle ritten met fiets, trein en/of auto plannen, boeken en declareren.

Gerelateerde artikelen

Volgens onderzoek van de Nederlandse Spoorwegen is er vraag naar deze dienstverlening vanuit werkgevers. Ivo Steffens, directeur Commercie bij NS, legt uit: “Als werkgever heb je zo ook meer grip op de reiskosten, maar we weten dat ze ook andere afwegingen willen maken. Werkgevers willen in deze tijd hun personeel bijvoorbeeld stimuleren om wat vaker de auto te laten staan in het kader van duurzaamheid, maar ook als het gaat om de vitaliteit. Iemand die het openbaar vervoer gebruikt komt meer in beweging. Met NS Go is dat mogelijk en we denken graag met werkgevers mee hoe zij hun reisbeleid het beste kunnen inrichten op het nieuwe reisgedrag.”

NS Go laat werknemers zelf hun reis van deur tot deur plannen

NS Go voor jouw bedrijf

Werkgevers die geïnteresseerd zijn in NS Go, kunnen hier een kijkje nemen. Wat vind jij van deze dienstverlening van de NS? Is het wat voor jouw bedrijf? Zou je het als werknemer interessant vinden? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de NS en de NS-app? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

NS

NS

Van je huis naar je afspraak in de stad, vanuit je werk naar je B&B-adres; plan je reis naar elk adres met de NS-app. De NS-app zit vol met nuttige functionalite ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk