Nova Launcher Prime tijdelijk in de Google Play Store voor 0,59 euro

Nova Launcher Prime tijdelijk in de Google Play Store voor 0,59 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Nova Launcher Prime

Nova Launcher Prime is veruit mijn favoriete custom launcher voor Android. De software is tot in de puntjes te personaliseren met kleurtjes en aangepaste icoontjes. Daarnaast blijft ze altijd razendsnel draaien op je telefoon. Nova Launcher is de redder in nood voor als je niet tevreden bent met de softwareschil van je telefoon, of als je erop uitgekeken bent. Zelfs als je in principe wel tevreden bent over je huidige schil is het als Android-liefhebber nog steeds de moeite waard om Nova Launcher met korting te kopen er er even mee aan de slag te gaan. De kans is groot dat je nadien niet meer naar je oude schil overschakelt.

Onlangs werd Nova Launcher 7 jaar, en dat verdiende toch een woordje. Het was overigens prachtig om in de reacties te zien hoe belangrijk de schil was voor de Androidworld-lezers. Nova Launcher Prime staat nu tijdelijk tegen een verminderde prijs in de Google Play Store, dat is een actie die de ontwikkelaars geregeld lanceren. Je kan zo voor een klein bedrag (59 eurocent in plaats van bijna 5 euro) mee profiteren van een schil boordevol mogelijkheden en regelmatige updates. Als je de personalisatiemogelijkheden in de gratis versie al knap vond, zal je deze helemaal geweldig vinden.

Nova Launcher

Beschikbaarheid

De actie rond Nova Launcher is tijdelijk, en duurt een hele week lang. Je kan de app kopen via de Google Play Store. Daarvoor hoef je alleen op onderstaande knop te drukken om in de Google Play Store terecht te komen.

Laat ons weten of je Nova Launcher gekocht hebt en wat je ervan vindt in de reacties.

Nova Launcher Prime

Nova Launcher Prime

Nova Launcher één van de meest complete en bekendste launchers voor Android. Als je een andere launcher op je telefoon installeert, kan je je startscherm en overzi ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk