Apps zoeken in Nova Launcher bèta werkt nu razendsnel dankzij Sesame Shortcuts

Apps zoeken in Nova Launcher bèta werkt nu razendsnel dankzij Sesame Shortcuts

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Versie 5.4 van de bètaversie van Nova Launcher heeft nu integratie met Sesame Shortcuts. Sesame Shortcuts? Ja.

Nova Launcher en Sesame Shortcuts

Sinds de integratie met de Google-app hebben de mensen achter Nova niet stil gezeten. Ze hebben nu aan de bètaversie de functies van Sesame Shortcuts toegevoegd. We moesten even nadenken bij het zien van deze app, maar de app heette vorig jaar nog Sesame Edge, een handige zoekassistent met handige app-koppelingen.

In feite doet Sesame Shortcuts nog steeds hetzelfde en wel met 20 apps zoals Netflix, Spotify, Tasker en contactpersonen. Je kunt in Sesame snelkoppelingen naar apps of onderdelen in apps aanmaken. Zo kun je dus een snelkoppeling maken een groepschat in WhatsApp of een naar een Spotify-afspeellijst, -nummer of -artiest. Deze zijn dan meteen vanuit de zoekfunctie in Nova bereiken. De snelkoppelingen zijn ook weer te zien op het homescreen als app-snelkoppeling. De video hieronder laat de werking van Sesame Shortcuts heel duidelijk zien.

Sesame Shortcuts maakt het bedienen van je Android-apparaat nog makkelijker. Het is dan ook heel slim van Nova Launcher om samen te werken met de mensen van Sesame. Hiermee kunnen ze zich goed onderscheiden van de concurrentie.

Nova Launcher downloaden

Wil je de mogelijkheden van Sesame Shortcuts in de Nova Launcher ook eens proberen? Dit kan 14 dagen gratis. Daarna krijg je een melding om de app aan te schaffen, maar dit is niet verplicht. Vind je het een fijne aanvulling, dan is het zeker de moeite waard om de ontwikkelaars achter Sesame te belonen voor hun inspanningen. Sesame Shortcuts is ook zonder Nova Launcher te gebruiken.

Nova Launcher is gratis via onderstaande knop te downloaden. De integratie met Sesame Shortcuts is voorlopig alleen in de bèta-versie van Nova te gebruiken. Inschrijven voor de bèta kan hier.

Sesame Search & Shortcuts

Sesame Search & Shortcuts

Sesame Search & Shortcuts is een handige applicatie die met één druk je tien meest recente applicaties toont, en je zo snel laat wisselen. Ook biedt het een ui ..
Nova Launcher

Nova Launcher

Nova Launcher is één van de meest complete en bekendste launchers voor Android. Als je een andere launcher op je telefoon installeert, kan je je startscherm en ove ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk