Nova Launcher bereikt 50 miljoen downloads in Play Store

Nova Launcher bereikt 50 miljoen downloads in Play Store

Nova Launcher is populair!

Nova Launcher is een oudgediende in de Play Store, die nog steeds ongekend populair is. Met deze app kun je het uiterlijk van je Androidsmartphone volledig aanpassen, uiteraard in Material Design. Deze launcher staat in de Play Store nu op een aantal downloads tussen de 50 miljoen en 100 miljoen, waar dit eerst tussen de 10 en 50 miljoen was.

Ontwikkelaar TeslaCoil mag hiermee best een flesje champagne ontkurken. De launcher is niet alleen ontzettend vaak gedownload, de gebruikers ervan zijn doorgaans ook erg tevreden over de app. Het betreft hier overigens de gratis versie. De betaalde variant staat nog op tussen de 1 en 5 miljoen downloads en heeft een score van 4,6.

Nova wordt regelmatig voorzien van updates, eerst in de bèta en dan in de reguliere versie. Vorige maand werd ondersteuning voor adaptive icons, aanpasbare icoontjes uit Android Oreo nog toegevoegd, en eerder kwam er integratie met de Google-feed en Sesame Shortcuts, waarmee het bedienen van je Android-apparaat nog makkelijker is geworden.

Veel uitleg behoeft deze launcher niet, vele Androidworld-lezers hebben de launcher al geïnstalleerd of uitgeprobeerd. Gebruiken jullie hem of toch een andere, zoals ondergetekende?

Nova Launcher downloaden

Nova komt in meerdere smaken: Nova Launcher (gratis), Nova Launcher Prime (€5,25). Tevens is er een bètaversie waar je de nieuwste functies kunt testen. Om hieraan deel te nemen, dien je je aan te melden via deze link, waarna je toegang zult krijgen tot de nieuwste bèta van Nova Launcher. Deze kan vervolgens gewoon uit de Play Store gedownload worden en ook de updates zullen via de app-winkel van Google op het toestel geïnstalleerd worden.

Nova Launcher Prime
Nova Launcher Prime is de betaalde variant van de bekende launcher en biedt daardoor nog meer mogelijkheden. ..

Meer info

Nova Launcher
Nova launcher is een zeer uitgebreide applicatie die het mogelijk maakt het uiterlijk van een Androidtoestel volledig aan te passen. Met talloze opties, ondersteunin ..

Meer info

Lees meer over:
Productiviteit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer