NOS voor tablets krijgt overzichtelijke lijstweergave

NOS voor tablets krijgt overzichtelijke lijstweergave

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De NOS heeft voor de tabletgebruikers een leuke update klaarstaan. Dankzij de update is het nu mogelijk om de weergave aan te passen. Dat ziet er zo uit.

Nieuwe lijstweergave in de NOS-app

Eigenaren van een Androidtablet of Chrome OS-tablet kunnen nu de weergave van de NOS-app aanpassen. Er kan gekozen worden tussen de standaardweergave of de nieuwe lijstweergave. Zodra de update voor de app is geïnstalleerd op de tablet, zal er meteen een melding van de nieuwe functie in de rechterhoek beneden getoond worden. Daar kan de volgens de NOS 'meer simplistische lijstweergave' meteen ingesteld worden.

Melding in de NOS-app

Melding in de NOS-app

Deze lijstweergave laat twee artikelen met grote foto bovenin het scherm (de topstory's) zien en daaronder een eenvoudige lijst met artikelen en kleine foto's ernaast. De lijst wordt onderbroken door de zogenaamde Short-form video’s. Dit zijn de korte verticale Instagram-achtige video’s waar je makkelijk kunt doorswipen naar de volgende video. Die korte video's zijn onderdeel van de grote update die de NOS-app in april kreeg.

Nieuwe lijstweergave in de NOS-app

Nieuwe lijstweergave in de NOS-app

Weergave nieuwslijst aanpassen 

Wil je de weergave van de nieuwslijst aanpassen op je tablet? Volg dan de onderstaande stappen:

  1. Open de NOS-app
  2. Tik op Meer via de drie puntjes rechts onderin
  3. Scroll naar beneden naar Instellingen en info
  4. Tik onder Weergave op Lijstweergave op breed scherm

Gebruik jij de NOS-app op je tablet? Wat vind je van de nieuwe lijstweergave op het brede scherm van je tablet? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

NOS

NOS

Met de NOS-applicatie voor Android is het mogelijk het laatste nieuws te lezen, maar ook voetbaluitslagen te bekijken en eventuele liveblogs te volgen. Een uitgebrei ..
Standaard voorpagina-weergave in de NOS-app

Standaard voorpagina-weergave in de NOS-app

Bedankt voor de tip, Ronald!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Apps

Dit vind je misschien ook leuk